To je to što me zanima!

Landin: Ne vjerujem da Hrvati imaju snage, bit će jako umorni

Moramo napasti Hrvatsku od samog početka utakmice jer će biti umorni i ponoviti utakmicu kakvu smo igrali protiv njih u Španjolskoj, rekao je odlični Niklas Landin
Vidi originalni članak

Polufinale je očekivano, sve je kako je trebalo biti. Najbolje četiri momčadi će se boriti za medalje, za rukomet ne može biti bolje, rekao je Anders Eggert, odlično lijevo krilo Danske.

Najavio je Eggert i utakmicu protiv Hrvatske.

- Hrvatska ima odličnu momčad, a Duvnjak, Alilović i Vori njihovi su glavni igrači. To je momčad koja ima sve, no i ostali polufinalisti su takvi. Bez obzira koga dobili u polufinalu znali smo da će biti teško - dodao je Eggert.

Danska na ovom Europskom prvenstvu još nije izgubila, a iza sebe tijekom cijelog turnira ima punu dvoranu navijača.

- Jasno je da su nam dali vjetar u leđa, ali to ne mora biti ključno u polufinalu. Teško je davati prognoze, borit ćemo se, vjerujem da možemo razveseliti naše navijače - dodao je izbornik Ulrik Wilbek.

Niklas Landin u velikoj je formi na ovom Europskom prvenstvu te smatra da će njegova reprezentacija biti u velikoj prednosti zbog svježine. Posljednje utakmice praktički su mogli odigrati s pola gasa dok se Hrvatska trošila, posebno protiv Francuske i Poljske.

- Hrvati su imali dvije teške utakmice. Ne vjerujem da će biti svježi kao mi - priča Landin.

Danci će stoga od samog početka pokušati izmoriti najbolje hrvatske igrače kao što su to radili u polufinalu SP-a u Španjolskoj. Danska je tada pobijedila 30-24. 

- Tako je, moramo napraviti istu stvar koju smo radili u Španjolskoj. Napasti ih od samog početka - rekao je Landin te za kraj dodao kako imaju plan za našeg najboljeg igrača Domagoja Duvnjaka:

- Moramo ga zaustaviti od samog početka utakmice. Ne smijemo mu dozvoliti da igra svoju igru.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Sport1010 23.01.2014.

    Landin je jedan veoma odličan golman,Ako ih želimo pobijediti moramo biti odlični u oba poluvremena i naravno mora proraditi Alilović.Sad najviše trebamo Alilovića,ako će on izvrsno braniti onda nećemo imati nikakvih problema s realizacijom.Alilović mora biti ključ za naše finale.

  • OFC 23.01.2014.

    ruku na srce,ali su trenutno jači od nas.previše su samouvjereni pa bi ih to moglo skupo koštati!!

  • strmi007 23.01.2014.

    Bit će teško,nevjerujem u prolaz ali sve je moguće

Komentiraj...
Vidi sve komentare