To je to što me zanima!

Larsson između Cetica i ostanka izabrao - ostanak

Henriku Larssonu je 36 godina, no njegove sjajne igre za švedski Helsingborg izazvale su interes brojnih klubova, a najuporniji je bio Celtic
Vidi originalni članak

Iskreno, još ništa nisam odlučio o nastavku karijere, ali povratak na Parkhead je moguć, odgovorio je legendarni Henrik Larsson na nagađanja o nastavku njegove karijere. Tamnoputi Šveđanin bio je na odmoru u Južnoj Africi, a kada se vratio iznenadilo ga je koliko se govori o njegovu novom odredištu.
- Moram priznati da mi to zaista godi, jer je to znak da me ljudi cijene - rekao je.
Već u prvim razgovorima tvrdio je kako će o nastavku njegove karijere odlučiti "puno nogometnih, ali i osobnih razloga".
- Moram dobro razmisliti i donijeti pravu odluku - poručio je, a vrlo brzo ta je odluka postala poznata javnosti.
- Ponosni smo što možemo objaviti kako Larsson ostaje u Helsinborgu - objavila je Uprava njegova aktualnoga kluba nakon razgovora čelništva s igračem.
- Sretni smo što ostaje s nama. Imao je u ugovoru opciju od godinu dana produženja i iskoristili smo tu mogućnost - izjavio je sportski direktor Helsingborga Bo Nilsson.
Iako mu je 36 godina, Larsson je ove sezone igrao doista sjajno i nimalo ne čudi interes brojnih klubova. No iza njega je lijepa karijera, tijekom koje je igra u redovima Feyenoorda, Celtica, Barcelone i Manchester Uniteda, i čini se da su presudili "nenogometni" razlozi. Larsson je prvi put za Helsingborg zaigrao u sezoni 1992/93. i zabio 50 golova u 56 utakmica!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare