To je to što me zanima!

Lavezzi odbija prelazak iz Napolija u bogati Chelsea

Sjajni argentinski napadač iz talijanskog Napolija odbio je mogućnost da ove zime prijeđe u Chelsea. Lavezzi je zabio četiri gola u Seriji A
Vidi originalni članak

Ezequiel Lavezzi je za razliku od mnogih prije njega odbio bilo kakvu mogućnost da u siječnju prihvati poziv bogatog diva iz Londona. Argentinca već danima povezuju s Chelseajem, no čini se kako od toga neće biti ništa.
- Sretan sam u Napoliju. Sviđa mi se i grad, ali i momčad. Ostat ću ovdje. Siguran sam da mi je ovdje ljepše nego što bi mi bilo u Londonu - odbacio je mogućnost transfera mladi Argentinac.
Podsjetimo, Lavezzi je u Napoli stigao prošlo ljeto i od tada uživa rejting zvijezde u Napoliju. U ovoj sezoni zabio je četiri ligaška gola, a Napoli se drži na četvrtome mjestu, samo tri boda iza trećeg Milana.
- Moja budućnost ovisi o ljudima u klubu. Imam ugovor do 2013. i jako sam sretan u Italiji. Znam da se Chelsea zanima za mene, no ostajem u Napoliju - završio je Lavezzi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • plavocrni 02.12.2008.

    lavezzi je majstor, i vidi se da uziva u nogometu,a ne ide za parama,kao robinho npr. bravo care!

  • vedran_zgb 02.12.2008.

    ovim potezom se vidi da ima jos deckiju koji igraju nogomet zato da ga igraju a ne da samo hrpetinu love pokupe.tu se naigra svaku utakmicu a u chelseau bi igro mozda 40% ko ovdje...kolko vidim jako je mlad i stigne jos otic u neki bolji klub...

Komentiraj...
Vidi sve komentare