To je to što me zanima!

Lazio želi Miralema Pjanića: I ja sam to čuo, ali ne znam ništa...

Talijanski prvoligaš Lazio mogao bi dovesti još jednog bosansko-hercegovačkog nogometaša. Riječ je o 21-godišnjem Miralemu Pjaniću kojeg Rimljani jako žele...
Vidi originalni članak

Lazio je, kako pišu talijanski medii, ozbiljno zainteresiran za Miralema Pjanića. Mladi veznjak nije se prošle sezone izborio za standardno mjesto u prvoj momčadi Lyona. Lazio u tome vidi dobar motiv za privlačenje igrača, a nema sumnje da je i igraču prilika da zaigra dobar razlog za prelazak u talijanski klub. Pjaniću ugovor s Lyonom ističe  2013. godine, ali ako igrač pokaže volju za odlaskom neupitno je da će Lazio i Lyon postići dogovor.

Pjanić bi tako bio drugi igrač BiH u klubu iz Rima. Lazio je nedavno doveo Senada Lulića iz Young Boysa.

- I ja sam čuo glasine koje me povezuju s Lazijem, ali neću reći ništa više kako ne bi došlo do nesporazuma. Trenutno se piše puno toga, ali tek kad se vratim s odmora, sjest ću s ocem i menadžerom, procijenit ćemo situaciju i odlučiti što napraviti - prenosi Pjanićevu izjavu Corriere dello Sport.

- Sretan sam što je moj prijatelj Lulić došao u veliki klub kakav je Lazio. Siguran sam da će se izboriti za početnu postavu jer se radi o vrlo dobrom igraču - pohvalio je reprezentativnog suigrača Pjanić.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • igorskee 24.06.2011.

    Tipicne medijske malverzacije, mora se nesto pisati, mora se nesto tracati, komentirati... Samo zbunjuju mlade igrace koji umjesto da se fokusiraju na napredak, oni vec u 21 godini misle da li da predju za 20 miliona, ili 21 milion negdje drugo.

  • Superteška 23.06.2011.

    Da, prije nekoliko dana je neki tip krenuo u Zagreb po Badelja pisalo u ovim novinama. Ja sam tada napisao na forumu da će ići preko Australije. Prošlo je skoro tjedan dana pa se pitam gdje je zapeo? Prije toga je Niko bio u igri a sada i Pjanić. Niti jedan nije u igri i to je istina.

  • dijamant 23.06.2011.

    saicm nema to ama bas nikakve veze sa ligom. salihamidzic otisao pred penziju u juve,a ko je to bio dobar u juveu tu sezonu? ja mislim da bi mu godila italia.

Komentiraj...
Vidi sve komentare