To je to što me zanima!

Lažna ovrha: Tinu Jedvaju s računa ukrali pola mil. kuna!

Tinu Jedvaju (21), nogometašu Bayer Leverkusena u listopadu prošle godine lažnom ovrhom izvukli su pola milijuna kuna. Istovremeno, prevaranti su iz tvrtke u Zagorju izvukli dva milijuna kuna
Vidi originalni članak

Policija je provjerom računa tvrtke koja je u listopadu prošle godine hrvatskom nogometašu Bayer Leverkusena Tinu Jedvaju ovršila pola milijuna kuna, utvrdila da je netko napravio krivotvoreno rješenje o ovrsi, a zatim od Fine zatražio prisilnu naplatu.

Istraga traje, a Jutarnji piše da trag vodi do tvrtke s područja Rijeke. Istovremeno kad i Jedvaja, prevaranti su lažnom ovrhom iz tvrtke u Zagorju izvukli dva milijuna kuna.

Čitavu stvar policiji je prijavio upravo Jedvajev otac Zdenko nakon što je otkrio da je s računa njegova sina u Zagrebačkoj banci prvo 5. listopada prošle godine ovršeno 132.947 kuna, a zatim dan poslije, 6. listopada, još 370.185 kuna - ukupno 503.132 kune.

Jedvaja je prema dokumentaciji ovršila sasvim nepoznata tvrtka Andatog usluge d.o.o. Riječ je o firmi koja je osnovana u rujnu 2015. pokraj Brdovca s temeljnim kapitalom od 20.000 kuna, a osnivači i direktori bili su mladi bračni par s područja Brdovca.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Fighter for Justice 14.01.2017.

    Meni su u Njemackoj digli sa bankomata 1000€, u roku 3dana sam dobio pare natrag sa izvinjenjem! Postom slali karticu i za par dana pin na istoj adresi bila dva stana zeznuo postar.Kako ce proci Jedvaj gdje je zeznula Fina.Onda ce netko reci da je ovo postena drzava!

  • mr.miyagi 14.01.2017.

    unaprijed sry za vulgarnost al ovi mlada generacija se voli kurcit i samo zato se takve stvari desavaju..

  • mestar 14.01.2017.

    Ne razumijem, kako se nekoga moze legalno ovrsit i uzet nova s banke bez sudskog rijesenja i pismene obavjesti. To je krada ne ovrha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare