To je to što me zanima!

Lažna reprezentacija Toga u 'prijateljskoj' u Bahreinu

U Bahrein nismo poslali nikakvu momčad. Igrači koji su tamo nastupili nisu nam poznati, kazao je Memene čiji je savez, pokrenuo istragu o slučaju
Vidi originalni članak

Nogometna reprezentacija Bahreina prošli je tjedan u prijateljskoj utakmici pobijedila Togo s 3-0. I ništa tu ne bi bilo neobično da se nije ispostavilo da je u pitanju bila lažna togoanska reprezentacija. Predsjednik Togoanskog nogometnog saveza Seiyi Memene izjavio je u utorak kako je u Bahreinu igrala njemu potpuno nepoznata momčad koja je bila predstavljena kao reprezentacija Toga.
- U Bahrein nismo poslali nikakvu momčad. Igrači koji su tamo nastupili nisu nam poznati - kazao je Memene čiji je savez, zajedno s Ministarstvom sporta, pokrenuo istragu o neobičnom slučaju.
Sumnje u autentičnost togoanske reprezentacije pojavila se nakon što je jedan predstavnik Bahreinskog nogometnog saveza rekao medijima kako im je utakmicu "prodao" lažni agent. Međunarodna nogometna federacija (FIFA) zasad nije komentirala incident.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_50505 14.09.2010.

    buzer nisu pobijedili, nego popusili 3 0, procitaj malo sta pise!!

  • Buzer 14.09.2010.

    ajde makar su pobjedili pa makar bili i laznjaci :)

  • davorg 14.09.2010.

    sjecam se da je u sarajevu nastupala lazna grupa gipsy kings,ljudi dosli,odsvirsli,pokupili pare i otisli.nakon 2 dana su skuzili da nisu oni

Komentiraj...
Vidi sve komentare