To je to što me zanima!

Lažni izbornik Eriksson izludio meksičke novinare

Lik iz hrvatske reklame prevario je meksičke novinare predstavljajući se kao meksički izbornik Sven Goran Erikkson u Mexico Cityju
Vidi originalni članak

Pomoću lažnih dokumenata akreditirao se za utakmicu meksičkog prvenstva. Na Nacionalnom stadonu u Mexico Cityju dobio je pratnju dviju atraktivnih djevojaka koje su ga vodile po VIP dijelovima stadiona, a onda je s trenerom UNAM Pumasa čavrljao o ozbiljnim nogometnim temama, rekavši kako je došao pogledati neke igrače njegove momčadi koji bi mogli igrati za reprezentaciju. Nakon utakmice brojnim novinarima koji su čekali meksičkog izbornika Svena Gorana Erikssona dao je izjave i iznio svoje dojmove. I vjerojatno nitko ne bi shvatio kako je riječ o prvoklasnoj prevari da se u meksičkom nogometnom savezu nisu sjetili da je “pravi” Erikkson zapravo na putu u SAD-u i kako nema šanse da se nalazi u Mexico Cityju.
Vrhunsku zabavu sebi i svjetskoj javnosti priuštio je Derek Williams, engleski glumac, koji se pojavljivao na HRT-u u reklami za pivo uoči Eura glumeći upravo Erikssona s Leonom Lučevim.

OBOGATIO SE GLUMEĆI ERIKSSONA
Kad je Eriksson došao u Englesku, glumac Derek Williams se prijavio u agenciju koja traži dvojnike i mijenjao je bivšeg engleskog izbornika na brojnim službenim sastancima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare