To je to što me zanima!

Le Championnat: Dejan Lovren najslabiji u Lyonu

Lyon je nakon velikog uspjeha u Ligi prvaka odigrao sam 1-1 protiv St. Etiennea. Lovren je slabo odreagirao pri jedinom golu i zaradio trojku
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaš Dejan Lovren nije se istaknuo u svom nastupu za Lyon u utakmici 28. kola Le Championnata. Njegova je momčad na Gerlandu odigrala tek 1-1 protiv St. Etiennea. Od 39. minute su gosti vodili pogotkom Riviere, a taj pogodak je mogao zaustaviti i Lovren da je bolje reagirao. Odigrao je donedavni igrač Dinama svih 90 minuta, ali je pokazivao mnogo nesigurnosti, što su uočili i novinari L'Equipea. Dodijelili su mu tako ocjenu 3, najslabiju u redovima Lyona. Točnije, jednaku trojku je još zavrijedio samo Ederson. Tek je nešto bolji od njih bio Miralem Pjanić koji je dobio ocjenu 4, a podsjetimo da je samo nekoliko dana ranije pogotkom na Santiago Bernabeu odveo Lyon u četvrtfinale Lige prvaka. Hrvatski reprezentativni vratar Vedran Runje je sa ocjenom 6 opet bio među najboljima kod svog Lensa, no niti on nije uspio spasiti momčad od poraza kod Lorienta, koji je slavio s minimalnih 1-0.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • -zZzbuNJeEeNi_ToNy- 14.03.2010.

    da

  • agr 14.03.2010.

    proigrat će lovren za koju godinu

  • nicijisin49 14.03.2010.

    Lovren je mlad, jos se nije adaptirao, a francuski su ga mediji docekali na noz jer misle da je njegov transfer nerealno visok jer zapravo nema nikakvih rezultatskih refernci u europi za sto nije kriv on nego Dinamo koji unatoc potencijalu ne uspijeva uciniti nista zapazeno u klupskim natjecanjima. Vjerojatno se radi o mentalnoj blokadi jer je u nogometu vise toga u glavi negoli u nogama, no proigrat ce on.

Komentiraj...
Vidi sve komentare