To je to što me zanima!

Le Pen: Pustite Benzemu neka igra za Alžir, za svoju zemlju...

Deschamps je prekrižio Benzemu za Euro nakon skandala s ucjenjivanjem Valbuene, Realov napadač optužio je izbornika da je popustio pod pritiskom rasista
Vidi originalni članak

Didier Deschamps pao je pod pritiskom rasista u Francuskoj, rekao je Karim Benzema nakon što je saznao da nije među pozvanima za Europsko prvenstvo. 

Realov napadač u posljednje vrijeme više puni stupce crne kronike nego one gdje bi trebali stajati njegovi golovi i asistencije.

Francuski savez izbacio ga je iz reprezentacije nakon što je u javnost izašao skandal s momčadskim kolegom Valbuenom, kojeg je Benzema kontaktirao i rekao mu da ima snimku seksa na kojoj su Valbuena i njegova žena te da on može sve "srediti".

- Benzema mora prestati smatrati ljude idiotima. Osjećam se kao budala. Isprva nisam mogao vjerovati da je on uključen u sve to - rekao je nedavno Mathieu Valbuena, kojeg je Benzema kontaktirao dok je uz njega stajao čovjek koji je odležao neko vrijeme u zatvoru, no to Realovog nogometaša nije previše diralo. 

Benzema se branio kako je samo htio pomoći Valbueni. Francuski savez je reagirao, a Didier Deschamps je potvrdio poruku. Nakon što je Benzema rekao kako je izbornik odlučio pod pritiskom rasista u Francuskoj, javila se Marion Marcehal Le Pen (26), unuka osnivača desno orjentirane stranke Nacionalna fronta, Jean Marinea Le Pena.

- Ako čovjek nije sretan ovdje, pustimo ga da igra za Alžir. - napisala je Marechal Le Pen na društvenim mrežama, a prije toga citirala je Benzemu koji je navodno izjavio: "Alžir je moja zemlja, za Francusku samo igram nogomet.

Na Deschampsovu stranu stao je i Lilian Thuram. 

- Benzema jako dobro zna zašto je izostavljen s popisa. Razlog je isključivo slučaj s ucjenom Valbuene. On bi trebao biti primjer drugima, a ne da se njegovo ime uopće spominje u ovakvim stvarima - rekao je Thuram.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Marko10820 02.06.2016.

    ako je tako stvarno rekla onda je to sramotna izjava

  • strmi007 02.06.2016.

    događa se

  • nikluk20 02.06.2016.

    bilo je i vrijeme...islamist dokazani...

Komentiraj...
Vidi sve komentare