To je to što me zanima!

LeBron James kao Jordan, Durant izjednačio Iversona

LeBron James je sa 22 koša, šest skokova i 15 asistenicija razbio Memphis. S nekoliko je poteza podsjetio i na legendarnog Michaela Jordana...
Vidi originalni članak

LeBron James apsolutno je gospodario u utakmici svojih Cleveland Cavaliersa protiv Memphisa u kojem je s nekoliko poteza podsjetio na Michaela Jordana, a s nekoliko na Magica Johnsona. Susret je završio s 22 koša, šest skokova i izjednačavanjem rekorda karijere od 15 asistencija, čime je pomogao momčadi da lakše preboli izostanak braniča Moa Williamsa i Delontea Westa. Jedna od akcija u Jamesovoj izvedbi imala je Jordanov potpis. Naime, pri ulasku u reket vođa Cavsa krenuo je na polaganje desnom rukom, a potom loptu u zraku promijenio u lijevu te na taj način postigao koš poput najboljeg košarkaša svih vremena u NBA finalu protiv LA Lakersa 1991. godine.
- Nije bilo baš tako dobro, ali hvala - prokomentirao je usporedbu James kojeg je najbolje pratio Shaquille O'Neal sa po 13 koševa i skokova, te uz četiri blokade.
Kevin Durant je postigao 33ckoša i uhvatio jedanaest lopti u pobjedi Oklahoma City Thundera protiv Atlante. Bilo je 106-99. Najbolji igrač Thundera prvi je igrač nakon Allena Iversona koji u 22 uzastopne utakmice postigao barem 25 koša. Braniču Philadelphia 76ersa to je pošlo za rukom od siječnja do ožujka 2001. godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • n00b 03.02.2010.

    haha ma skim vi njega usporedujete.... Jordanu nije cila nba liga skupa ni do kolina

Komentiraj...
Vidi sve komentare