To je to što me zanima!

LeBron James tvrdi: Za 50 milijuna dolazim u Europu!

Priča da mu je grčki Olympiacos spreman 2010. ponuditi 50 milijuna dolara za jednu sezonu jako je zaintrigirala LeBrona Jamesa
Vidi originalni članak

Dobro bi razmislio da mu zaista ponude 50 milijuna dolara po sezoni, rekla je "osoba bliska LeBronu Jamesu" za ESPN.
Ako je David Beckham dobio isti takav novac (250 milijuna za pet godina) u LA Galaxyju, ni ponuda braće Aggelopoulos, vlasnika Olympiacosa, ne zvuči tako nevjerojatno. Više čak ni Amerikancima, koji su se opasno zabrinuli da bi mogli ostati bez jedne od svojih najvećih zvijezda.
- James bi vjerojatno ostao u Europi samo jednu ili dvije sezone, a onda se vratio u NBA. Ipak želi osvojiti naslov NBA prvaka i postati najkorisniji igrač lige. Dolazak u Europu vidi kao priliku za popularizaciju košarke i sebe samog izvan SAD-a te ne smatra da bi igranje u Europi bilo ispod časti. Jasno mu je da i tamo igraju pravi profesionalci, rekao je neimenovani ESPN-ov izvor, inače visoko pozicionirani član Udruge NBA igrača.
LeBron s Clevelandom ima ugovor do ljeta 2010., a prema njemu će zaraditi oko 14,5 milijuna na godinu (nešto manje od osam kad plati porez). New Jersey Netsi i New York Knicksi već su ovoga ljeta krenuli u akciju čišćenja "salary capa" za 2010., kako bi ga doveli, no baš zbog financijskih ograničenja u NBA ligi nitko mu ne može dati više od 20 milijuna na godinu. Grci s tim nemaju problema.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare