To je to što me zanima!

LeBronu Jamesu priredili tulum za doček u Miamiju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na tulumu koji je održan u punoj dvorani Miamija, najluđi je bio Chris Bosh. Na veliku pozornicu su uz njega došli i, dakako, LeBron James i Wade
Vidi originalni članak

U Miamiju je zavladalo pravo "vruće ludilo". U njihov Heat, košarkašku momčad, su prije nekoliko dana došle dvije velike zvijezde današnjice, LeBron James i Chris Bosh. Uopće nitko ne dvoji od navijača Miamija, da nova dva pojačanja, uz vođu generacije Dwyanea Wadea, mogu (i moraju) ponoviti trenutke iz 2006. godine kada je Miami s Wadeom i Shaqom osvojio prvi i zasad jedini NBA naslov.
Na tulumu dobrodošlice, koji je održan u prepunoj dvorani Miamija, najluđi je bio Chris Bosh. Na veliku pozornicu su uz njega došli i, dakako, LeBron James i "gazda" Wade. No, u izjavama je James bio posve jasan i direktan.
- Sada kada vas sve vidim jasno mi je da sam donio ispravnu odluku. Znam i što se očekuje od mene, odnosno, od nas. Moramo postati NBA prvaci, što prije - rekao je James.
Dwyane Wade je, pak, poručio:
- Ja, Chris i LeBron. Mi smo spremni za naslov prvaka - uzviknuo je prema navijačima, prilično jasno stavivši sebe prvoga u toj rečenici.
Iako svu trojicu veže prijateljstvo, pitanje je kako će odnosi funkcionirati kada krene sezona.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Harun32 10.07.2010.

    Neka bilo ko drugi osvoji samo da nije to LA Lakers. Da nema Jamesova majka kakve veze sa njegovom odlaskom ako znamo da su je povezivali u seksualnim aferama sa Jamesovim suigracima?

  • mihi333 10.07.2010.

    sad će miami harat nba-om par godina ko nekad chicago...

  • Saniarna 10.07.2010.

    ako se uspiju skuzit..naslov je njihov..jedva cekam

Komentiraj...
Vidi sve komentare