To je to što me zanima!

Bjelica odmarao igrače, sjajni Osijek otkinuo je bod Dinamu!

Osijek i Dinamo remizirali su u Gradskom vrtu u prvoj utakmici 4. kola Prve HNL. Osijek je bio puno bolja momčad, držali su Bjeličinu momčad na konopcima, no Livaković je sjajno branio i ostalo je 0-0...
Vidi originalni članak

U prvom susretu 4. kola Prve HNL Osijek i Dinamo su igrali 0-0.

Zagrebački je sastav u susret ušao sa 10 novih igrača u odnosu na utakmicu protiv Ferencvarosa u 3. pretkolu Lige prvaka prije tri dana, jedini koji je započeo oba dvoboja bio je vratar Dominik Livaković.  Domaći su stoga bili bolji suparnik većim tijekom dvoboja te su stvorili dvije-tri dobre prilike za pogodak, no upravo je Livaković s nekoliko odličnih obrana zaslužio epitet igrača utakmice.

Vodeći Dinamo sada ima 10 bodova, jedan više uz utakmicu više od drugog Hajduka i treće Rijeke, dok je Osijek četvrti sa sedam bodova, jednim više uz utakmicu više od pete Istre 1961.

Pred 5.000 gledatelja na stadionu Gradski vrt sudio je Zebec iz Varaždina.

Idi na 24sata

Komentari 176

  • tuti fruti 13 10.08.2019.

    Mi dok smo bili djeca igrali smo nogomet svaki dan non-stop,a ovi odigraju jednu tekmu i umorni su ,a kako nebi kada jedeju hamburgere i razne gluposti ,a mi smo jeli tada zdravu domaću hranu.

  • Pravednik 007 10.08.2019.

    Dinamo nema igru već godinama. Po čemu je to Bjelica bolji od predhonika. Što je više ili manje osvojio. Pa svi su treneri Dinama osvojili prvenstvo Hrvatske i većina kup. Igrače koji su mogli kreirati igru svi treneri su zapostavljali. Blažević bio je "prorok" i rekao da od Prosinečkog neće biti ništa (cijela Hrvatska i bez nogometnog znanja, znala je da će Žuti biti jedan od najvećih nogometaša u povjesti Hrvatske). Tako danas, jedan jedini pravi kreator u Dinamu, Lovro Mayer mora sa klupe gledati jednog Gojaka ili Hajrovića. (Pogledajte snimku prije gola mađara tko je odustao od praćenja igrača koji je zabio gol. Hajrović!!! U Osijeku, tko je pogodio gredu umesto gol s udaljenosti od 7 metara od gola. Hajrvić!! Pa oni mogu igrati samo u klubu koji trenira, trener Bjelica i da se razumjemo, nije on nikakav genijalac, već samo prosječan trener Dinama. Neka me netko demantira argumentima.

  • hyndaii 10.08.2019.

    Otkinuo bod Dinamu?Što to znači,da je Dinamo dobio 2 a ne 3 boda?

Komentiraj...
Vidi sve komentare