To je to što me zanima!

Legenda Borussije je priznala: Bayernova momčad je čudo...

To je vjerojatno najbolja momčad od vremena dok je Beckenbauer igrao u klubu. Pa koliko su samo bili uvjereni da će dobiti Barcu..., rekao je Karl-Heinz Riedle (47)...
Vidi originalni članak

Karl-Heinz Riedle (47) 90-ih je harao Bundesligom. Četiri godine igrao je u Borussiji Dortmund. Naravno da će pratiti finale između Bayerna i svog bivšeg kluba u subotu. 

- Bayernova momčad najbolja je koju sam ikad vidio. To je vjerojatno najbolja momčad od vremena dok je Beckenbauer igrao u klubu. Bili su puni samopouzdanja i uvjereni kako će pobijediti Barcelonu. Siguran sam da će biti još uvjereniji u osvajanje Lige prvaka protiv Borussije - rekao je Karl-Heinz Riedle za Goal.com.

Legenda Borussije bila je glavna zvijezda večeri 1997. u finalu Lige prvaka. Borussia je igrala protiv Juventusa, a Riedle je zabio dva gola. Borussia je slavila 3-1. 

- Za mnoge ljude dortmundski klub nije favorit protiv Bayerna. No nismo niti mi bili favoriti protiv Juventusa 1997., a znamo kako je to završilo. Borussia ima sjajne igrače, mladu momčad i sjajnog trenera - zaključio je Nijemac.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • p1nch 23.05.2013.

    Nikad neću zaboravit 2001 godinu kad je OLIVER KAHN 3 penala skinio,pravi bavarci znaju zasto :) MIA SAN MIA <3 DER TITAN OLI KAHN <3

  • 1980bena 23.05.2013.

    bayern=mašinerija u kojoj sve radi kako treba!

  • chelseaMG 23.05.2013.

    stvarno je čudesna. onako barcu dobiti, to samo rijetki mogu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare