To je to što me zanima!

Legenda Liverpoola ismijala je novi transfer Marija Balotellija

U posljednjim satima ljetnog prijelaznog roka Balotelli je potpisao za francusku Nicu, a osim njega u isti su klub stigla još dva poznata imena - veznjak Belhanda te stoper Dante
Vidi originalni članak

Legendarni branič Liverpoola i jedan od najboljih engleskih nogometnih analitačara posljednjih godina, Jamie Carragher, oštro je 'opalio' po Talijanu Mariju Balotelliju koji je bio u vlasništu 'redsa' do ovog ljeta.

- I besplatan Balotelli je i dalje preskup - poručio je Jamie na svom Twitteru.

Podsjećamo, u posljednjim satima ljetnog prijelaznog roka Balotelli je potpisao za francusku Nicu, a osim njega u isti su klub stigla još dva poznata imena - marokanski ofenzivni veznjak Younes Belahnda te brazilski stoper Dante.

Nica je prethodne sezone posve 'oporavila' još jednog 'zločestog dečka' europskog nogometa Hatema Ben Arfu pa se nadaju ponavljanju jednake priče i s Balotellijem.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • dkoor 03.09.2016.

    Da, to je ipak izjavila neprikosnovena nogometna velicina. Strasno sta si neki likovi umisljaju. Baloteli je ako se sudi prema nogometnom talentu televizor u boji za njega.

  • bare000 02.09.2016.

    Ovaj govnar nikakva legenda nije napadaci poput henrya adebayora su ga sprdali ;nikakav igrac a kurcevit odvratno

  • jeje kak da ne 01.09.2016.

    Ma taj Carragher je bio živa rupa od igrača a u zadnjih godinu dana je pojeo sve što je posro od svojih komentara,krenuvši od pljuvanja Lovrena pa na dalje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare