To je to što me zanima!

Legenda Liverpoola Jamie Carragher odlazi u mirovinu

Istina je, na kraju sezone napuštam nogomet, rekao je legendarni branič 'redsa', koji je skupio više od 700 nastupa za klub. Carragher je u klubu još od 1987. godine
Vidi originalni članak

Da imam devet života, dao bi ih sve za Jamieja Carraghera, transparent je koji Liverpoolovi navijači već godinama donose na utakmice.

Legendarni Liverpoolov branič, nakon 17 godina seniorske karijere i više od 700 utakmica u dresu Liverpoola odlučio je završiti profesionalnu karijeru.

- Istina je, na kraju sezone napuštam nogomet - rekao je Carragher (35).

S “redsima” je osvojio Ligu prvaka, kup Uefe, dva FA kupa i tri Liga kupa. Debitirao je u siječnju ‘97. protiv Middlesborougha kao 18-godišnjak. U svojoj prvoj seniorskoj utakmici na Anfieldu zabio je gol Aston Villi.

Iako je kao dječak bio navijač Evertona Liverpoolu se pridružio kao 9-godišnjak 1987. godine.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • arsenalcro 07.02.2013.

    Liverpoolova obrana će napokon moći odahnuti :D

  • novoselmario8 07.02.2013.

    Žao mi je kad jedan takav igrač ne osvoji sa svojim klubom niti jedan naslov prvaka lige u kojoj igra.Bilo bi lijepo da i taj naslov ima.Zaslužio je.

  • lfc_ynwa 07.02.2013.

    Jamie ti si jedna velika LEGENDA kakvih danas ima malo, igraš sa srcem, igras za navijače, nosio si dres Liverpoola sa zadovoljstvom, meni jedna od najljepši tvojih izjava je ona kad si rekao da se odričeš Engleska reprezentacija zbog Liverpoola. Sad te čeka akademija i posao trenera ili neka druga funkcija u klubu al sve u svemu LEGENDO SRETNO TI U ŽIVOTU yOuLL NevEr WALK @Ł0n€

Komentiraj...
Vidi sve komentare