To je to što me zanima!

Legenda poljske reprezentacije otkrila: Bjelica novi izbornik!?

Bivši poljski reprezentativac i izbornik Zbigniew Boniek objavio je na Twitteru inicijale "NB" između poljskih zastava. Bento, Ranieri i Ševčenko također su se spominjali kao potencijalna rješenja
Vidi originalni članak

Da je Nenad Bjelica u vrhu kandidata za preuzimanje izborničke funkcije poljske nogometne reprezentacije već se piše duže vrijeme, a jedan tweet sad su mnogi protumačili kao da je bivši trener Dinama i Osijeka dogovorio suradnju s 'bijelim orlovima'.

Naime, bivši poljski reprezentativac i izbornik Zbigniew Boniek objavio je na Twitteru inicijale "NB" između poljskih zastava.

Boniek je u prošlosti obnašao dužnost predsjednika Poljskog nogometnog saveza, a trenutačno je potpredsjednik Uefe.

Podsjetimo, Czeslawu Michniewiczu Poljaci nisu produžili ugovor nakon poraza od Francuske u osmini finala Svjetskog prvenstva.

Paulo Bento, Claudio Ranieri i Andrij Ševčenko također su se spominjali kao potencijalna rješenja na klupi Poljske, ali nitko od njih ne poznaje tamošnji mentalitet i nogomet kao Bjelica...

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kp 12.01.2023.

    Sretno mu bilo znam da će to biti sve ok par mjeseci onda ako krene sa svojom tvrdoglavosti neće dugo.U Dinamu bio super onda kasnije počelo ludovanje njegovo.Osjek krenuo žestoko onda opet izbor igraća itd.opss ode navijači vide gdje greši ko gdje igra on uporno kontra.Meni je on trener 50=50. svejedno sretno.

  • NIKE 11.01.2023.

    Uskoro kada se ispali hercegovac nakon Lige Nacije mogao bi Bjelkan na našu klupu zato on taktički odugovlači Poljski poziv. Inače igra Poljaka na zadnjem SPu je za svaku sramotu, ljepši nogomet igraju u Somaliji.

  • Ugodan 11.01.2023.

    Ljigo

Komentiraj...
Vidi sve komentare