To je to što me zanima!

Legenda se priključila projektu: Baka je također uz Naš Hajduk

održavam ovaj pokret navijača Hajduka. Brojka od preko 40.000 članova izaziva strahopoštovanje i pokazuje koliko je ljudima stalo do ovog Kluba, rekao je Baka Slišković
Vidi originalni članak

Ostalo je još 9 dana do kraja projekta donacija Ili jesmo ili nismo! Navijači Hajduka imaju još kratko vrijeme za osigurati svoje ime i prezime na dresu voljenog Kluba.

Pokretu članova Hajduka, okupljenih u Udrugu Naš Hajduk priključio se i jedan od najvećih igrača u povijesti Kluba – legendarni Baka Slišković! Svoju podršku uputio je preko Društva prijatelja Hajduka – Mostar:

- Podržavam ovaj pokret navijača Hajduka. Brojka od preko 40.000 članova izaziva strahopoštovanje i pokazuje koliko je ljudima stalo do ovog Kluba. Uprave se mijenjaju, navijači uvijek ostaju uz Klub i zato je prirodno da postanu vlasnici Kluba. U slučaju Hajduka, mislim da je to najbolje rješenje - rekao je Baka.

U petak su predstavljena i 3 prijedloga navijačkog dresa. Svi donatori iznosa od minimalno 1911 kn mogu glasovati za taj prijedlog dresa. U tijeku je glasovanje, a ostala su još 3 dana za prvi krug glasovanja, nakon čega će otpasti jedan prijedlog, te će se birati još 5 dana između preostala 2 prijedloga.

Projekt donacija traje do 30.11.2016. Donirati možete bilo koji iznos. A iznos od 1911 kn možete uplatiti u maksimalno 12 rata, čime dnevno donirate malo više od 5 kn za otkup dionica.

Donirati možete u prostorijama Odjela za članstvo na Poljudu, City Centar one-u, općom uplatnicom, ali i putem web stranice www.nashajduk.hr, na kojoj se nalaze detaljnije informacije o projektu.
 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Mozak 22.11.2016.

    Hajduk je zakon...HŽV ...!

  • f.bulsara 22.11.2016.

    Jadni Gabelic po cijele dane sjedi na ulici tj poslovnom prostoru novog vodstva splitskih bilih i trazi i zica prolaznike da stogod udijele njegovom hajdugu jer inace na kraju dana bude prozvan 'ili jesi ili nisi'. Naravno....odnosi se na to koliko je prikupio proseci za ulicu tj upravu kluba.

  • Joker123 22.11.2016.

    Bravo,pravi hajdukovac

Komentiraj...
Vidi sve komentare