To je to što me zanima!

Legenda se vraća kući: Zlatko Horvat dolazi u pomoć Zagrebu!

Horvat je jutros odradio prvi trening sa zagrebašima, forma je i u 40. zavidna i trebao bi biti od pomoći u nastavku sezone, za koju je najavio da će mu biti zadnja, ali...
Vidi originalni članak

Zlatko Horvat (39) vraća se u Zagreb. Legenda dolazi kući, od koje se stari dobri Zlaja oprostio 2020. godine nakon okruglih 20 godina u klubu.

Rastanak možda nije bio lijep, ali sada se vraća u pomoć jer Zagreb je do kraja sezone ostao bez Yoela Cunija Moralesa i Paola Kraljevića. Obojica su se ozlijedila u velikoj pobjedi u Kolstadu prošlog tjedna i obojica će na operaciju. Morales desnog ramena, Kraljević lijevog koljena u kojemu su stradali križni ligamenti i meniskus.

KAPETAN GOJUN Zagrebov stup obrane: Čupić je inzistirao da igram i u napadu. Odazvat ću se novom izborniku VELIKO SLAVLJE U NORVEŠKOJ Zagrebaši u deliriju nakon novog čuda: Ljudi, uživajmo! Vrijeme je da napunimo Arenu

Horvat je jutros odradio prvi trening sa zagrebašima, forma je i u 40. zavidna i trebao bi biti od pomoći u nastavku sezone, za koju je najavio da će mu biti zadnja, ali... Dobra je vijest da je ozljeda stopala kod Klarice polako prošlost, kao i ona zadnje lože kod Zvonimira Srne i obojica bi mogla biti u sastavu u četvrtak za PSG u Areni.

Od odlaska iz Zagreba Horvat je igrao za Metalurg te mađarski Dabas. No, u ovom će "mandatu" pomagati na desnom vanjskom na kojem Zagreb sada ima samo ne još potpuno zdravog Klaricu. Na desnom krilu su Glavaš i Čupić, koji također može odraditi rolu kao bek.

Šteta da su ozljede pokvarile trenutak u kojem se nalazi Zagreb, ali nema od plakanja ništa. U zadnja dva kola treba im bod za osminu finala Lige prvaka, ali možda neće trebati ne iznenadi li Kolstad u Kielcu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nestimene 26.02.2024.

    Dobrodošao legendo!

  • PlaviKAJ 26.02.2024.

    Dobrodošao nazad doma Zlatko 💙

Komentiraj...
Vidi sve komentare