To je to što me zanima!

Najbolji Ronaldov prijatelj mora u zatvor: Badr Hari je osuđen!

Izgleda kako mu žalba nije prošla pa će se ekscentričnoj zvijezdi od kazne odbiti svo vrijeme koje je ranije proveo u pritvoru. Od danas mu otprilike preostaje još šest mjeseci zatvora
Vidi originalni članak

Uvijek problematični kick-boksač Badr Hari ponovno je vijest dana. Nizozemci pišu kako legenda UFC-a mora u zatvor jer je osuđen zbog serije fizičkih napada. Među njima je i onaj u kojem je napao biznismena Koeana Everinka s kojim se obračunao na Sensation Whiteu u Amsterdamu.

Još 2015. Hari je osuđen zbog toga na dvije godine zatvora i 10 mjeseci uvjetne kazne na što je uložio žalbu. Izgleda kako ona nije prošla pa će se ekscentričnoj zvijezdi od kazne odbiti svo vrijeme koje je ranije proveo u pritvoru. Od danas mu otprilike preostaje još šest mjeseci zatvora, a morat će platiti i 45 tisuća eura odštete.

Nevolje su snašle inače najboljeg prijatelja Cristiana Ronalda.

Sud tvrdi kako je Hari motiv za napad pronašao u tome što mu je Everink uvrijedio tadašnju djevojku Estelle Crujiff.

Baš nesretni Everink pronađen je mrtav prošle godine u svom domu, no Harija se nije povezivalo s tim slučajem. Za to je osumnjičen Mark de J., trener poznatog tenisača Robina Haasea.

Marokansko-nizozemski borac proveo je u pritvoru tri mjeseca 2013. godine jer je pretukao vlasnika amsterdamskoga noćnoga kluba. Policiji se predao jer nije želio da po njega dolaze specijalci. 

Neposredno prije tih scena sudjelovao je na K-1 spektaklu u Zagrebu je pobijedio Azerbajdžanca Zabita Samedova, a slavnom borcu tu je puklo stopalo zbog čega nije mogao nastupiti u polufinalu.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • windfucker23 09.02.2017.

    UFC ZVIJEZDA Hahahh

  • ROBA68 08.02.2017.

    Na ovoj slici Badr Hariju se izgleda digao, zaplatio CR7

  • blade12 08.02.2017.

    Tko je ovaj?pratim ufc a nemam pojma za ovog...legenda ufc -a lol

Komentiraj...
Vidi sve komentare