To je to što me zanima!

Legendarni Baka Slišković novi trener Širokog Brijega

Gotovo je bio dogovorio dolazak na izborničko mjesto Sjeverne Koreje, no posao je ipak propao. Od nedjelje je Blaž Baka Slišković postao novi trener Širokog Brijega
Vidi originalni članak

Blaž Slišković dugo se spominjao kao novi izbornik Sjeverne Koreje, ali na kraju od toga angažmana nije bilo ništa. Baka je ostao u Mostaru, čekao je priliku za novi trenerski posao, a ona je došla danas.

Široki Brijeg je obznanio da je raskinuo suradnju s dosadašnjim trenerom Slavenom Musom i da će Baka do kraja sezone voditi momčad.

Slišković je već jednom vodio Široki Brijeg 2011., a do kraja ove sezone borit će se za dvostruku krunu. Naime, Široki je i dalje zbog bolje gol-razlike vodeća momčad Premijer lige BiH, a u prvoj je utakmici polufinala Kupa odigrala 0-0 s Borcem u Banjoj Luci.

Slaven Musa radio je dobar posao, ali posljednjih je nekoliko kola Široki pao u formi. Nije uspio zabiti već tri utakmice u prvenstvu i Musi je presudio subotnji poraz od Veleža u Mostaru.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • MrMojoRisin 19.04.2015.

    Spik ingliš Blaž pliz aj von tu hir it đast van mor tajm in maj lajf from ju.

  • jdn 19.04.2015.

    E tu ti je bas mjesto,koja Koreja ili jajduk

  • EdinDzeko1111 19.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare