To je to što me zanima!

Legendarni Brazilac dobio prst u anus: Ovo je njegova reakcija

Vodili smo 2-0 i jedan protivnički igrač bio je baš gad! Pripremao sam se izvesti slobodnjak iz dobre pozicije, on mi je prišao s leđa i gurnuo mi prst u anus, prisjetio se Zico anegdote iz 1981. godine
Vidi originalni članak

Legendarni Brazilac Zico prisjetio se nesvakidašnje scene za vrijeme utakmice finala Cope Libertadores 1981. u kojoj su igrali brazilski Flamengo te čileanska Cobreloa. Na kraju je trijumfirao klub u kojem je Zico bio kapetan i to s dva njegova gola u Montevideu u odlučujućoj, drugoj utakmici.

U njoj je viđeno pet crvenih kartona, a Čileanci su skupili tri te igrali vrlo, vrlo prljavo. Flamengo, koji je bio tehnički profinjenija momčad nastojao je igrati nogomet, dok njihovi konkurenti baš i ne. Služili su se prljavim faulovima, a sve je kulminiralo kod jednog slobodnjaka Zica u samoj završnici utakmice.

- Vodili smo 2-0 i jedan protivnički igrač bio je baš gad! Pripremao sam se izvesti slobodnjak iz dobre pozicije, on mi je prišao s leđa i gurnuo mi prst u anus - prisjetio se legendarni Zico za ESPN pa nastavio:

- Uh, osjetio sam bol, baš me zaboljelo! - opisao je Brazilac pa otkrio kako je reagirao.

- Bilo je ludo udariti ga šakom u lice. Stoga, okrenuo sam se prema njemu i rekao mu: 'Kad utakmica završi, daj mi svoj broj telefona' - nasmijao je sve u studiju Zico.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • jmdelpotro 16.12.2016.

    Ček jel voditelj ove emisije Andy Carroll ili?

  • Hooligan 16.12.2016.

    A kako je Jara Cavaniju tek...

  • karton 15.12.2016.

    Ovo nije nista novo. Dogadja se najvise kad su igraci pomijesani u zivom zidu ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare