To je to što me zanima!

Legendarni njemački "brko" je odlučio otići s mjesta izbornika

Heiner Brand potvrdio je na konferenciji za novinare da se nakon 14 godina povlači s mjesta izbornika njemačke rukometne reprezentacije nakon što odradi dva susreta
Vidi originalni članak

Iako mu aktualni ugovor istječe 2013. godine, Brand je odlučio da je dovoljno dugo obnašao sadašnju dužnost. Odradit će još dvije utakmice u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, protiv Austrije 8. lipnja i Latvije četiri dana kasnije, a nakon toga će preći na funkciju direktora u Njemačkom rukometnom savezu (DHB). Već je potpisao ugovor za novu dužnost na kojoj bi trebao ostati do 2015. godine, uz opciju produljenja suradnje.

Brand je prije četiri godine odveo njemačku reprezentaciju na svjetski tron, čime je postao jedini čovjek u povijesti koji je bio svjetski prvak kao igrač (1978.) i izbornik. Predsjednik DHB-a je potvrdio da će ime Brandova nasljednika na izborničkoj funkciji biti poznato sljedeći mjesec.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • masterplan 20.05.2011.

    legendarni izbornik...

  • nefer 20.05.2011.

    morao sam 15 minuta tražiti da nadjem rezultat jučerašnje tekme u Dohu, finale svjetskog prvenstva, samo index.hr ima članak ??

  • PericaKnezevic 19.05.2011.

    Dodji voditi Hrvatsku!!! Pliiiiizzzzzz...

Komentiraj...
Vidi sve komentare