To je to što me zanima!

Legendarni Omeyer dolazi u PSG Voriju, Gojunu i Kopljaru?

Francuski mediji pišu kako je Thierry Omeyer već potpisao s PSG-om te da je samo pitanje dana kada će transfer potvrditi Thierry Omeyer, PSG i Montpellier
Vidi originalni članak

Rukometaši PSG-a na ljeto bi mogli dobiti veliko pojačanje na golu. Francuski mediji javljaju kako je Thierry Omeyer sve dogovorio s pariškim klubom te bi već od početka sljedeće sezone mogao iz Montpelliera, koji je u financijskim problemima, prijeći u PSG.

- Ne želim pričati o transferu, samo o utakmicama - rekao je Omeyer nedavno.

PSG ionako ima fantastičnu momčad, a dolaskom legendarnog Francuza dobili bi potrebno iskustvo na golu te bi već od sljedeće sezone vrlo lako mogli napasti sami europski vrh.

- Svima ćemo objaviti odmah čim ćemo imati vijesti o transferima. No uvjeravamo vas da ćemo samo kupovati igrače, nikako prodavati - objavili su u Montpellieru.

Omeyer je u Montpellier došao na početku aktualne sezone, a u PSG-u bi se pridružio hrvatskim reprezentativcima Igoru Voriju, Jakovu Gojunu i Marku Kopljaru.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lopovi od 1902 21.03.2014.

    i kao mogući suigrač kopljaru, drvo neće shvatiti gdje da mu puca.....

  • Cvijet_1 21.03.2014.

    Sad će PSG napokon sličiti na nešto.

  • matooo 20.03.2014.

    to je super, onda ga oni mogu prije slijedeceg velikog natjecanja namjerno kao slucajno na treningu ozljediti i to je to mi prvaci....

Komentiraj...
Vidi sve komentare