To je to što me zanima!

Legendarni Pandiani dolazio je na trening u crvenom kamionu

Walter Pandiani (40) bio je sve samo ne tipični nogometaš. Na treninge u Espanyolu dolazio je u crvenom kamionu. Prodao ga je godinu dana nakon odlaska u penziju i to za 6700 eura
Vidi originalni članak

Ispred stadiona jedan auto skuplji od drugoga. Mercedes, BMW, Porsche, Audi, Lexus, a onda - kamion! Tako je to izgledalo kod Waltera Pandianija (40), bivšeg nogometaša koji je igrao za Deportivo, Birmingham City, Villarreal, Osasunu, Espanyol...

Umirovio se prošle godine odigravši posljednju utakmicu u dresu švicarskog Lausannea. Urugvajac je bio sve samo ne tipični nogometaš. Dok je bio u Espanyolu dospio je na naslovnice tamošnjih medija nakon što je parkirao kamion ispred stadiona i otišao na trening. Kao da je to sasvim normalna stvar.

Pamtimo svakakve likove u nogometu, od Dinamovog Slovenca Petra Stojanovića, koji je na trening dolazio u baršunastom Audiju koji je valjda usisavao iznutra, ali i izvana, pa do Pandianija koji je otišao korak dalje. Redovito je zauzimao barem dva parkirna mjesta sa svojim kamionom koji je sad prodan na aukciji u Barceloni.

Kamion je prošao 935.700 kilometara, a početna cijena bila je 4500 eura. Na kraju je prodan za 6700 eura, a netko je postao vlasnik legendarnog kamiona isto tako legendarnog i neobičnog lika kakav je Walter Pandiani.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Boki8 23.02.2017.

    SAN mu bio da postane kamiondzija ali jebiga neostvari se san svakome njemu jadniku sudbina bila umjesto da bude kamiondzija i faca on postao samo profesionalni nogometas.

  • Mercedes s klasa 23.02.2017.

    originalnost na najjače

  • Niklas8 23.02.2017.

    Pa sta sad..mi nekad isli traktorom u disco i parkirali se na ulaz😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare