To je to što me zanima!

Legendarni Paolo Maldini stao uz inicijativu 'Za naš Dinamo'

Nogomet pokreće strast svih koji pune trbine i bezuvjetno vole klub. Želim i vama da ponovno probudite tu strat. Nogomet se igra zbog vas, rekao je legendarni Maldini...
Vidi originalni članak

Paolo Maldini, legendarni nogometaš Italije, podržao je inicijativu "Za naš Dinamo", koju je organizirala bivša Dinamova "četvorka", Šimić, Bišćan, Šokota i Marić.

- Nogomet mi je u životu dao sve. To je prelijepa igra i najveći sport na svijetu jer ga kao nijednog pokreće strast. Strast svih ljudi koji pune tribine i bezuvjetno vole svoje klubove i reprezentacije. Želim i vama da ponovno probudite tu strast. Zapamtite, nogomet se igra zbog vas - izjavio je jedan od najvećih talijanskih nogometaša.

Dario Šimić, Igor Bišćan, Tomo Šokota i Silvio Marić ujedinili su se u inicijativu "Za naš Dinamo" i skupljaju potpise kako bi Dinamovim navijačima učlanjenima u klub omogućili pravo na izbor po principu "jedan član - jedan glas.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • dac18 26.06.2014.

    Svako tko je živio s Berlusconijem 20 godina svakako može razumjeti okruženje jednog Mamića

  • mika BJ 25.06.2014.

    U maksimiru su tribine gotovo puste već nekoliko sezona a igra se i dalje. Nije bolje niti na drugim našim stadionima. Pa nek mi netko onda kaže da se igra zbog navijača.

  • dan33 25.06.2014.

    tatina djecice, svaka cast uspijeli ste svaki komentar protiv Mamica potuci s hrpom minusa. Tata je vjerovatno ponosan na vas samo mi nije jasno sta vi imate od takvog tate?

Komentiraj...
Vidi sve komentare