To je to što me zanima!

Legendarni Španjolac sav u zavojima: Odstranili su mu više od 100 dobroćudnih tumora

Noge i gotovo cijelo tijelo zamotani su mu u zavoje, dok na rukama ima flastere. Na svu sreću, operacija je dobro prošla, no sada ga čeka oporavak
Vidi originalni članak

Španjolac Alberto Contador (40) jedan je od najboljih biciklista u posljednjih dvadesetak godina. Pedale i sic poslao je u povijest prije pet godina kada je završio veliku karijeru u kojoj je dvaput osvojio Tour de France, dvaput Giro d'Italiju te triput je bio najbolji na Vuelta a Espani.

Posvetio se obitelji i hobijima, ali nažalost, pojavili su se zdravstveni problemi. Španjolac je na Instagramu objavio kako je bio na operaciji na kojoj su mu odstranili više od 100 lipoma, odnosno dobroćudnih tumora.

Noge i gotovo cijelo tijelo zamotani su mu u zavoje, dok na rukama ima flastere. Na svu sreću, operacija je dobro prošla, no sada ga čeka oporavak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alberto Contador (@acontadoroficial)

- Bilo je vrijeme da odem na 'popravak'. Morao sam ukloniti neke lipome (dobroćudne tumore) i ispostavilo se da ih je bilo više od 100. Neću voziti bicikl neko vrijeme - napisao je Contador na Instagramu.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zpz 29.12.2022.

    garant od dopinga u biciklizmu,

  • Zemaljski Cirkus 29.12.2022.

    Sto tumora jizus

Komentiraj...
Vidi sve komentare