To je to što me zanima!

Legendarnog Kaku ostavila je supruga: 'Bio je presavršen'

Učinio sam sve što sam mogao kako bih izbjegao razvod, jer se to sudara s mojim kršćanskim načelima. Godinu dana sam bio sam, upijao sam situaciju i nosio se s njom kako sam mogao kao kršćanin, Kaka je otkrio
Vidi originalni članak

Kaka me nikad nije izdao, odlično se ponašao prema meni, omogućio mi je prekrasnu obitelj, ali nisam bila sretna, nešto mi je nedostajalo. Problem je bio to što je bio presavršen za mene.

Riječi su to Caroline Celico, bivše supruge legendarnog brazilskog nogometaša Kake (41), osvajača Zlatne lopte 2007. godine. Kaka i Carolina bili su par još u tinejdžerskim danima, a 2005. rekli su sudbonosno da i ovjekovječili svoju vezu. Međutim, Carolina je deset godina kasnije zatražila razvod.

Kaka je u podcastu za španjolski Sport objasnio što se tada točno dogodilo.

- Moja je tadašnja supruga odlučila kako više ne želi biti udana. Rekla mi je: 'Nisam sretna i to pripisujem našem braku'. Tada sam živio u SAD-u, a ona se htjela vratiti u Brazil. Rekla je: 'Želim se vratiti u Brazil i tamo živjeti i više ne želim biti udana' - prisjetio se Kaka.

Kaka i Caroline imaju dvoje zajedničke djece, sina i kćer. Bivši brazilski reprezentativac ističe kako je učinio sve kako bi spasio brak jer je to u skladu s kršćanskim načelima koje slijedi u životu.

PROTEST IGRAČICA Trener brazilskih nogometašica dao ostavku zbog optužbi za uznemiravanje: Prijetili su mu RADIO JE INCIDENTE Neymarovo turbulentno vrijeme u PSG-u: Na treninge je dolazio pijan nakon tuluma i pokera?!

Celino se ponovno udala nakon razvoda s Kakom, a slavni nogometaš ranije je ove godine objavio zaruke s djevojkom Caroline Dias, s kojom je u vezi od 2017. godine. Zajedno imaju kćer.

- Učinio sam sve što sam mogao kako bih izbjegao razvod, jer se to sudara s mojim kršćanskim načelima. Godinu dana sam bio sam, upijao sam situaciju i nosio se s njom kako sam mogao kao kršćanin. Razgovarao sam sa svećenicima, zato što u Bibliji piše kako se ne bi trebali razvoditi, a tamo sam bio ja, u procesu razvoda.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MinePi 19.04.2024.

    Kombiniram

  • Pobjednik44 17.04.2024.

    Red Pill je istina.

  • zeljezni konj 17.04.2024.

    Moja mene ostavila i rekla da sam prelos za nju, netko nije normalan ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare