To je to što me zanima!

Legende Dinama: Razočarali ste nas, prestanite bojkotirati

Mnogi igrači na posudbi željet će se dokazati. Uvijek je nezgodno u tim filijalama, rekao je Dinamov trener Vahid Halilhodžić uoči susreta s Lokomotivom u Maksimiru
Vidi originalni članak

U 24. kolu HNL-a Dinamo na Maksimiru dočekuje Lokomotivu u kojoj na posudbi igra dosta "modrih" igrača.

- Mnogi igrači na posudbi željet će se dokazati. Uvijek je nezgodno u tim filijamlama. Svakakve priče bi se mogle ispričati, pa i ona da smo pustili, zato idemo bez opuštanja dobiti tu utakmicu - rekao je Dinamov trener Vahid Halilhodžić.

Treninzima se vratio i Šime Vrsljako, no Vaha smatra malo prerano.

- Uranio je s povratkom na travnjak. To je zato što sluša neke stučnjake iz Njemačke, a njihove su se prognoze pokazale lošima.

Gledao je trener Dinama četvrtfinalnu utakmicu Europske lige u kojoj je Villarreal potopio Twente.

- Mi smo protiv tog Villarreala kod njih mogli voditi 3-1 na poluvremenu.

Dinamo već polako slavi naslov, a na pitanje hoće li dati priliku nekim mlađim igračima, Vaha je rekao:

- Trener Dinama mora biti đuboks. A ja ne mogu zadovoljiti sve. I upravu i menadžere, novinare... Određujem kako mislim da je najbolje - kaže Vaha i dodaje:

- Evo, Callelo je počeo igrati sjajno. Da mi je netko rekao da će zabiti onakav gol iz daljine protiv Zagreba prije par mjeseci, ne bih mu vjerovao. On sad već postaje Maradona, a protiv Lokomotive će biti na tribini.

Potvrdio je da u svlačionici ima nezadovoljnih, no zna kako to riješiti.

- Ima dosta filozofa u svlačionici. Neki su sad nezadovoljni, a kad sam im u prosincu rekao da mogu potražiti novi klub, onda nisu htjeli.

Dinamo je pokrenuo akciju "Zajedno za legende Dinama". Branko Gračanin, član Dinamove generacije 1967. rekao je kako je to potrebno jer među tim legendama ima ljudi kojima je taj novac neophodan.

- Razočarani smo što nema ljudi, prestanite s bojkotom. Razgovarali smo i svi smo bez komentara koliko smo razočarani.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • makine 10.04.2011.

    trazim na domacim portalima jednu vijest ali je ne mogu pronaci nikako..naime radi se o vijesti koju sam procitao na stranim portalima a to je da su navijaci Celtica zabranili navijacima Dinama da prisustvuju njihovim tekmama jer ovi su u zadnje vrijeme poceli pratiti tekme od Celitica i kad su ovi culi da su BBB sovinisti, nacisti itd otkantali su ih i porucili im da su nepozeljni na njihovoj tribini i taj text prati i odgovarajuca slika.. steta sto na 24 sata nema o tome nista

  • bradikardija 09.04.2011.

    kakvi ste vi sezonci (mislim na BBB koji bojkotiraju) ...pa ko je jos vidio da se bojkotira svoj klub, pa nece mamic otici zbog vas nikad, boli njega za BBB, i da dinamo ima kvalitetnijih utakmica (npr sa zvezdom ili partizanom) ne bi se ni primjetilo da vas 1000 ili 2000 bojkotira jer bi stadio bio ispunjeniji, mamić ce otici kad mu dosadi sve ovo, a kad on ode onda ce dinamo bit dno dna, onda cete se ponosno vratit na stadion i gledat drugoligaski nogomet jer nitko nema sanse da radi tako dobro za Dinamo kao mamić kojem je to zivot (ima on tu i privatnih interesa ali realno sta je on sve napravio za klub to je neprocjenjivo)...i zato vi preponosni BBB vratite se na stadion, i tamo iskazite nezadovoljstvo, bodrite svoj klub na stadinu i pomozite mu a onda ako treba pljuvat po mamicu radite to na stadionu, ako volis svoj klub onda dolazis i u dobru i u zlu (pogledajte malo kako su grobari pljuvali zecevica ali na stadionu a nisu bojkotirali svoj klub)

  • Superteška 09.04.2011.

    Tih destruktivaca u bojkotu nema više od 2000. To je minorna skupina i za Čobankovića. Problem je što ne dolaze normalni navijači, a to nema veze s Mamićem već s kvalitetom Dinamovih protivnika. Protiv Villarreala je stadion bio pun iako je i tada minorna skupina bila u bojkotu. Ovakav Hajduk ne može napuniti niti stadion u Karlovcu a ostali su još gori.

Komentiraj...
Vidi sve komentare