To je to što me zanima!

Legia želi Vrdoljaka i nudi Mamiću 800 tisuća eura...

U Poljskoj prijelazni rok traje do kraja veljače pa nije nemoguće da Vrdoljak napusti Maksimir. Na njegovo mjesto spremno bi uskočio mladi Calello
Vidi originalni članak

Legia Varšava nudi 800 tisuća eura za Dinamovog Ivicu Vrdoljaka. Legia traga za zadnjim veznim, a već se nekoliko hrvatskih igrača povezivalo s poljskim klubom. U Poljskoj prijelazni rok traje do kraja veljače pa nije nemoguće da Vrdoljak napusti Maksimir. Na njegovo mjesto spremno bi uskočio Argentinac Calello no upitno je hoće li Mamić prodati Vrdoljaka za 'siću', iako su mu davno poručili da su mu vrata odlaska širom otvorena.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • trocaderro 22.02.2010.

    Doktori su priznali kako su često tokom dana prisiljeni prekinuti rad da bi prozračili ambulantu nakon posjete nekog pacijenta. U Hrvatskoj se, naime, za elementarnu higijenu koja uključuje kupanje, pranje kose i zuba, prosječno mjesečno troši tek desetak kuna. U anketi provedenoj o temi \"šta biste rado rekli svojim pacijentima\" hrvatski doktori jednoglasno su odgovorili da bi im preporučili da više brinu o higijeni tijela, piše Slobodna Dalmacija. Poneka medicinska sestra napiše na komad papira upozorenje pacijentima da se prije pregleda ili terapijskog postupka moraju oprati i istakne ga na vidljivo mjesto u radnom prostoru ili širom otvori prozor. Doktori, ipak, nisu bili spremni govoriti otvoreno o problemu, ali su priznali kako su često tokom dana prisiljeni prekinuti rad da bi prozračili ambulantu nakon posjete nekog pacijenta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare