To je to što me zanima!

Lehmann: Da je Wenger bio jasan, davno bih već otišao

Iskusni njemački vratar Jens Lehmann još je jednom izrazio nezadovoljstvo ulogom drugog vratara u Arsenalu
Vidi originalni članak

Njemački vratar Jens Lehmann još je jednom izrazio nezadovoljastvo statusom u Arsenalu. U razgovoru za Kicker, Lehmann je otkrio kako mu je neizmjerno krivo što je odlučio ostati u tom klubu.
- Odlučio sam ostati u Arsenalu jer sam vjerovao da možemo osvojiti Ligu prvaka. No, nisam dobio priliku igrati i zato sam nezadovoljan. Zamjena sam vrataru koji je s 30 godina postao prvotimac, no rezultati mu ne idu u korist. Da je trener bio jasniji samnom, na početku sezone sigurno bih otišao iz Londona - najavio je Lehmann svoj odlazak tijekom ljeta.
Hoće li se 38-godišnji vratar umiroviti ili nastaviti karijeru ostaje otvoreno pitanje. Prije mjesec dana najavio je odlazak u mirovinu u slučaju da se ne nađe klub koji će mu ponuditi dvogodišnji ugovor. Prema pisanju njemačkih medija, zainteresirana je Borussia Dortmund, bundesligaški klub koji ga je pokušavao dovesti u siječnju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gunnerica 12.04.2008.

    ma daj lehman dosadio su vise svima s tim tvojim kukanjem los si i gotovo a to sta je almunia s 30 god prvi vratar tvoj je problem a ti seres po njemu di god stignes,ne bi se triba ljutit na njega nego na sebe sam si kriv za to

Komentiraj...
Vidi sve komentare