To je to što me zanima!

Lehmann se vraća nogometu: Želim braniti na Paraolimpijadi

Bivši golman njemačke nogometne reprezentacije Jens Lehmann, rekao je da je vrlo zainteresiran za nastup na Paraolimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016. godine...
Vidi originalni članak

Njemačka paraolimpijska nogometna reprezentacija nije se uspjela kvalificrati na ovogodišnje Igre u Londonu. Izbornik Ulrich Pfisterer oduševljen je idejom o Lehmanovom uključenju za Igre u Brazilu.

- Ukoliko nam se Jens Lehmann priključi, to bi bilo senzacionalno!

Lehmann je svoju reprezentativnu karijeru u 'elfu' zaključio 2008. godine, a klupsku prošle godine, kada se nakratko povukao iz mirovine i prikljčio Arsenalu do kraja sezone 2010/11.

- Ideja je vrlo zanimljiva. U redu je o tome govoriti, zainteresiran sam za tu mogućnost – rekao je Lehmann.

Paraolimpijska pravila govore kako sva četvorica igrača u polju moraju nositi prekrivače za oči koji im onemogućuju da gledaju i osiguravaju pravičnost natjecanja. Golman može normalno gledati, ali ne smije napuštati svoj kazneni prostor.

- Golman ne podliježe zahtjevu da mora imati neku vrstu invaliditeta, pa bi se Lehmann, kao i bilo koji drugi umirovljeni golman, u teoriji mogao priključiti svojoj paraolimpijskoj reprezentaciji...

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Davor_92 11.09.2012.

    Jel sude i slijepi suci?

  • DanijelSrpak 11.09.2012.

    poznavajući lehmanna on može dati gol svojim ispucavanjem iz svoga 16,. ako na kontra strani nije golman koji isto nije bolestan.

  • user_66879 11.09.2012.

    sta se ono kaze "mogu se naci zatvorenih ociju"

Komentiraj...
Vidi sve komentare