To je to što me zanima!

Leicesterov čudotvorac Ranieri preuzeo fenjeraša Premierlige

Nakon katastrofalnog niza od sedam poraza zaredom, uprava Fulhama odlučila je smjeniti srpskog trenera Slavišu Jokanovića i pomoć potražiti od kreatora Leicesterovog čuda iz sezone 15/16
Vidi originalni članak

Claudio Ranieri je baš ono što je u ovom trenutku potrebno Fulhamu, rekao je Fulhamov predsjednik Shahid Khan. 

Nakon 144 utakmice na klupi Fulhama, Slaviša Jokanović dobio je otkaz. Prošle je sezone uveo klub u elitni rang engleskog nogometa, ali trenutno posljednje mjesto s pet bodova nakon 12 kola u Premiershipu, kao i sedam poraza zaredom, bilo je dovoljno da klub s Craven Cottagea potraži novo rješenje. 

Odluka je pala ne provjerenog trenera, Claudija Ranierija koji je vodio europske velikane - Napoli, Fiorentinu, Valenciju, Chelsea, Atletico Madrid, Parmu, Juventus, Inter, Romu i Monaco. Nakon senzacionalnog osvajanja Premierlige na klupi Leicestera dobio je i nagradu za najboljeg svjetskog trenera.

Debi na klupi Fulhama imat će nakon reprezentativne stanke na domaćem terenu protiv Southamptona koji se nalazi na 17. mjestu s tri boda više od novog Ranierijevog kluba.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Xyster 14.11.2018.

    Jokanović je barem igrao lijep nogomet, i lani je loše krenuo u sezonu i bio pred otkazom, pa je ponovno izborio ulzaka u premier ligu. Ove sezonu su kupili praktičku novo momčad i treba vremena da se to organizira. Protiv Liverpoola su puno bolje izgledali. I još da su ga zamijenili sa nekim tko igra sličan nogomet, ali Ranieri. 4-4-2, defenzivno, kontranapadi te duge lopte. Fascinatno, i naravno otkaz za maksimalno 18 mjeseci.

  • miodrag_misha 14.11.2018.

    E moj pametnjakovicu Jokanovic ih je uveo u premijer ligu......

  • Kianer_1 14.11.2018.

    Vodio je između ostalog i Nantes,zadnji njegov angažman.

Komentiraj...
Vidi sve komentare