To je to što me zanima!

Leo: Imao sam odličan odnos s Pepom, no nismo u kontaktu

Otkad je Pep otišao vidjeli smo se par puta. No nismo u stalnom kontaktu. Bilo nam je sjajno kad je bio ovdje, rekao je Messi na konferenciji prije utakmice s Bayernom
Vidi originalni članak

Pep Guardiola vraća se na Camp Nou. Naravno, riječ je o prvoj utakmici polufinala Lige prvaka koju u srijedu na Nou Campu igraju Barcelona i Bayern. Španjolski je stručnjak četiri godine vodio Messija i ekipu, no sad je trener bavarskog diva.

- Mislim da će mu navijači na Nou Campu pljeskati. Ja sam imao fantastičan odnos s njim, a otkad je otišao vidjeli smo se par puta. No nismo u stalnom kontaktu. Bilo nam je sjajno kad je bio ovdje, u tom periodu sam najviše napredovao. Poznaje nas jako dobro, ali on je ionako tip trenera koji odlično analizira protivnika - rekao je Leo Messi na konferenciji za medije. 

Argentinac dobro pamti demoliranje koje im je priuštio Bayern prije dvije sezone. U dvije utakmice polufinala izgubili su 7-0.

- Kako ne, pamtimo taj debakl. No sada će biti potpuno drukčije, a bilo bi dobro na uzvrat otići s određenom prednosti - rekao je Messi te se osvrnuo na svađu s aktualnim trenerom u siječnju te usporedio Enriquea i Guardiolu:

- Što se dogodilo, dogodilo se. Od tada nije bilo problema. Svaki ima svoj način rada, no obojica tretiraju igrače jako dobro.

Svijet je oduševljen Barceloninim napadačkim trokutom, Messi, Suarez i Neymar, no Argentinac je igrao s mnoštvom sjajnih napadača pa ne misli da je ovaj trio najbolji ikad u Barceloni.

- Imao sam sreće igrati s nekim velikim nogometašima, kao što su oni s kojima igram danas, ali ne mogu reći da je ovaj najbolji napadački trio. Sjajno se razumijemo, na terenu, ali i izvan njega. S njima je lako igrati - zaključio je Leo.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • strmi007 05.05.2015.

    bravo za gvardiolu

  • mesuney 05.05.2015.

    oko messija su se promjenili svakakvi napadaci i ne mora znaciti da je ovo najbolji trio barcin, ali definitivno jedan od najboljih

  • 779danai4ure 05.05.2015.

    kako bi volija da razmontiraju bayern samo zbog pepa iako nisan fan ni jednih ni dugih al mi je messi posebno nešto i interesantno o tom treneru niko lipo ne govori nakon šta ode iz tog kluba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare