To je to što me zanima!

'Leo Messi ne može sam nositi Barcu, kao što je Diego Napoli'

'Messi ima sreću što igra u momčadi s pregršt sjajnih igrača, no on nije igrač koji bi sam mogao nositi Barcu. Diego je bio i uvijek će biti najveći igrač koji je svijet vidio'
Vidi originalni članak

Claudio Caniggia, bivši argentinski reprezentativac, uvjeren je da je Diego Armando Maradona bio bolji igrač nego što je danas Messi.

- Messi je danas najbolji igrač svijeta, ali nema onu predanost koju je imao Maradona. Nitko nije mogao napraviti ono što je Diego napravio s Napolijem. Maradona je od prosječne momčadi stvorio prvake. Nitko drugi to nije mogao. Messi ima tu sreću što igra u momčadi s pregršt sjajnih igrača, no on nije igrač koji bi sam mogao nositi Barcelonu. Maradona je bio i uvijek će ostati najveći igrač koji je svijet vidio.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • deda52 17.09.2013.

    Svi raspravljamo o Maradoni,Messiju,Ronaldu I ostalima. Pa onda otiđite na youtube pa upišite George Best Top 10 goals. Pitam, da li je taj igrač u rangu svih koji se stalno vrte po medijima.Ovo je samo dio njegovog repertoara,a Englezi ga nisu baš voljeli jer je bio Irac,volio pič...e I alkohol I to mu shebalo prerano karijeru. Isplati se pogledati

  • TomislavCipurić_1 17.09.2013.

    Ne može se uspoređivat današnje igrače i igrače prije 20, 30 godina, današnji uvjeti za igru su puno lakši nego prije, a i najviše me živcira što ovdje komentiraju klinci koji u životu nisu gledali Maradonu kako igra nego drkaju na Messija svaku večer, Maradona je bio sam u Napoliju, Messi ima najbolje veznjake svijeta uz sebe, da je Messi u bilo kojoj drugoj momčadi ne bi bio ovako superijoran, to se točno vidi po repki, Messi nije ni sjena onog Messija koji igra za Barcu.

  • Nerd86 17.09.2013.

    Trebao bi Messi kontaktirat Maradoninog dobavljača, pa će možda i on moć trčat 90 minuta 100 na sat

Komentiraj...
Vidi sve komentare