To je to što me zanima!

Leo Messi: Rušenje rekorda u Ligi prvaka je prekrasna stvar

Barcelonin nogometaš zabio je sinoć tri gola APOEL-u i tako sam zasjeo na vrh vječite liste strijelaca u Ligi prvaka. S ovim hat-trickom sada je na 74 gola u LP-u
Vidi originalni članak

Prekrasno je srušiti ovakav rekord u natjecanju kao što je Liga prvaka, rekao je Leo Messi nakon što je sinoćnjim hat-trickom APOEL-u dojurio do brojke od 74 gola u Ligi prvaka.

Argentinac je tako prestigao Raula, koji je na 71 golu, te sam izbio na vrh najboljih strijelaca u povijesti Lige prvaka

- Osim tog rekorda, bila je ovo jako važna utakmica za nas. Najbitnije je da smo uzeli tri boda. Sada samo moramo nastaviti ovako igrati jer ciljevi s početka sezone i dalje su isti - dodao je Messi.

Pomalo hladno, no kako i ne bi kad rekorde ruši kao na traci. Prošli tjedan hat-trickom je postao i najbolji strijelac u povijesti španjolskog prvenstva, a u njegovu su vlasništvu čak 22 rekorda. No Leo se ponovno okrenuo utakmici, i to onoj koja tek slijedi. S PSG-om u posljednjem kolu Lige prvaka Barcelona na Nou Campu igra za prvo mjesto na tablici.

- Oni imaju odlične igrače i bit će to jako teška utakmica. Svake sezone sve su bolji, dugo su zajedno i poznaju se odlično. No mi smo nepobjedivi na svom terenu i želimo biti prvi u skupini - zaključio je novi kralj strijelaca Lige prvaka.

Jedini koji ga zasad može ugroziti je Cristiano Ronaldo. Portugalac je zabio 70 i već danas protiv Basela ima priliku popraviti svoj učinak.Četiri gola mu trebaju da stigne Messija.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • pjetro69 06.02.2015.

    sori APOEL

  • gladijator 26.11.2014.

    Ako se ne varam najbolji je strijelac u LP, dao je najviše golova na jednoj utakmici u LP, Primeri, dao je najviše golova u Barceloni ikad, dao je najviše golova uopće( ako se ne varam).... zna li netko još koji rekord koji je skinuo? Samo ozbiljni odgovori, molim!

  • It's kišing 26.11.2014.

    Još kad znamo da ga Ronaldo večeras ne može stići jer neći igrati protiv Basela... Kaže da je umoran nakon neprospavane noći...zbog Messijevog rekorda...

Komentiraj...
Vidi sve komentare