To je to što me zanima!

Leo Messi u Milanu večerao s dopredsjednikom Gallianijem

Veličanstveni Argentinac slobodan je dan iskoristio za posjet Milanu. Nakon kratkog šopinga u gradu mode, Leo Messi se na večeri družio s dopredsjednikom Milana
Vidi originalni članak

Najbolji nogometaš svijeta Leo Messi slobodnu nedjelju iskoristio je za kratak posjet Milanu. Najprije je obavio šoping u europskom gradu mode, a onda se uputio na večeru s dopredsjednikom AC Milana Adrianom Gallianijem.

Marca nagađa kako je fantastični Argentinac tijekom večere jasno dao do znanja Milanovu dopredsjedniku da nipošto ne namjerava napustiti Barcelonu s kojom ima ugovor do 2016. godine. Navodno je dodao i kako klub sa San Sira nema dovoljno novca da bi ga mogao dovesti.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • BlackRonsky 21.03.2011.

    haha on je isao na veceru s njim da mu kaze da nema para za njega..sad slobodno moze planirat vecere sa celnicima ostatka klubova serie a, la lige, bundeslige, primere i veceg dijela premier lige..samo da se ne udeblja :/

  • spajo 21.03.2011.

    senzacionalna vijest stize iz milana danas...posto im fali veznjaka u zadnje vrijeme trazili su dobro ZRELOG za njih igrača i nasli ga u zvonimiru bobanu...zvone potpisjue do kraja sezone..

  • anabella99 21.03.2011.

    I ja sam bila na veceri sa messijem..hehehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare