To je to što me zanima!

Leo Messi: Vrijeđajte me koliko hoćete, ali nikad neću odustati

Argentina je dio mene i nikad ne bih odbio reprezentaciju zbog kritika. Velik je pritisak na meni, ali neću odustati, neću otići, odgovorio je Messi na kritike navijača
Vidi originalni članak

Znate li koga ulice i tribine uvijek kritiziraju? Samo najbolje, to će vam reći bilo koji pravi trener.

Kritike na račun Messija otišle su toliko daleko da je i predsjednik argentinskog saveza Grondona prestrašio navijače rekavši da bi Leo mogao prestati igrati za reprezentaciju.

- Argentina je dio mene i nikad ne bih odbio reprezentaciju zbog kritika. Velik je pritisak na meni, ali neću odustati, neću otići - izjavio je Leo.

I Neymara, klinca iz Brazila, mediji su razapeli iako previše vjeruju dečku od samo 19 godina.

- Drago mi je da sam protiv Ekvadora postigao dva gola, s lakoćom zabijam u Santosu i to moram prenijeti i u reprezentaciju - istaknuo je Neymar.

Dok su se Brazil i Argentina mučili do četvrtfinala, mediji su pronašli nove zvijezde, Kolumbijca Falcaa i Čileanca Sancheza. Da, to su pravi španeri, ali je jasno da svi očekuju u finalu Argentinu i Brazil, Mesija protiv Neymara.

- Od Brazila svi očekuju da pobjeđuje, ali nije to lako. Sad smo u dobroj formi i možemo otići do kraja - napomenuo je napadač Brazila Pato.

Postoji ipak probem. I za Argentinu i za Brazil. U četvrtfinalu igraju protiv Urugvaja, odnosno Paragvaja. I nismo sigurni da će se prošetati. Bez obzira na probuđene Messija i Neymara.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • MarioGospoda 16.07.2011.

    citam neke komentare i fkt mi vise od pola ljudi nije jasno...argentina ima poteskoca samo zbog jednog OGROMNOG problema..a to je dobar,kvalitetan i iskusan trener..koji ce znat iskoristit igracki kadar,i poslozit sve ljepo da se igra pravi fudbal..sta cete kad i maradona i ovaj batista igraju previse defanzivno a za takve igre nemaju igraca...njima samo treba jedan trener koji forsira napadacki fudbal i to je to...malo vise prijateljskih da se ubaci da se uigraju...a vidim da su mnogi docekali ovo samo da mogu s*at po messiju..ali neka ima on jos pred sobom mnogo godina igranja..dokazace se kad tad ;)

  • WebSuperman 15.07.2011.

    ja sam čuo da messi još uvijek piša u krevet...i on je najbolji? moj racku je najbolji...

  • brezinjo_76 15.07.2011.

    mislim da se messi-ju ne moze nista prigovoriti....decko je mlad...igra za repku...daje sve od sebe....pa sjetite se samo naseg boksica....u timu zabija...u repki...nece pa nece.... neka decko igra...dobar je...i to je dio momcadi...biti dobar...ne uvijek najbolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare