To je to što me zanima!

Leo: Ronalda poštujem, ali ne bih volio da dobije Zlatnu loptu

Nemam problema s Ronaldom. Između nas ne postoji mržnja, samo poštovanje. No ipak bih volio da Zlatnu loptu dobiju Xavi ili Iniesta, rekao je igrač Barce Leo Messi
Vidi originalni članak

Po mnogima najbolji nogometaš današnjice, Lionel Messi, još je jednom opovrgnuo svoje veliko rivalstvo s Portugalcem Cristianom Ronaldom koje novinari konstantno ističu.

Messi (25) se trenutno nalazi u Njemačkoj gdje njegovu reprezentaciju, Argentinu, u srijedu navečer u Frankfurtu očekuje prijateljski susret protiv "elfa". Na konferenciji za novinare Messi je istaknuo kako bi volio da FIFA-inu nagradu za najboljeg nogometaša prošle sezone ponese jedan od njegovih suigrača, a ne najveći mu "protukandidat" - Ronaldo.

- Nemam nikakvih problema s Cristianom. Sve to dolazi od medija. Nikad se nisam natjecao ili borio protiv njega. Između nas ne postoji nikakva mržnja, već samo poštovanje. No, ipak bih volio da Ballon d'Or ode u ruke Xaviju ili Iniesti, koji već godinama osim s klubom osvajaju i reprezentativne naslove - smatra omaleni vođa Argentine i Barcelone.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • annamarijas 18.08.2012.

    budi bez brige,nece je sigurno dobit ;))) i ta dolazi u tvoje ruke kralju ;))

  • Madridistica 17.08.2012.

    Stvarno ne razumijem zašto neke nadobudne osobe jedva čekaju neki članak koji se dotiče Ronalda ili Messija da zaskoče sa svojim neosnovanim tvrdnjama o Ronaldu ili Realu. Ronaldo nije bahat,nego ste vi lijeni pogledati pokoji intervju ili jedan od mnogih dokumentaraca o njemu na youtubeu i uvjeriti se da je on jednostavan i iskren dečko koji samo kaže što ima za reći,a ne da naserava uokolo sve i svašta. Ako već niste njegovi obožavatelji,onda barem držite jezik za zubima jer nikoga ne impresionirate svojim djetinjastim pridjevima s ciljem da ga uvrijedite. Volite Messija,ok,tko vam brani. Ali daj onda pustite i nas koji volimo Ronalda na miru. Nisam došla na ovaj članak nekoga vrijeđati,nego me zanima što je čovjek rekao i poštujem to,iako mi se možda i ne sviđa. Još jednom,svojim uvredama na Ronaldov račun nikoga ne impresionirate,možda samo sebi slične,nego ispadate ljubomorni.

  • Roas 16.08.2012.

    ma neznam sta pricate messi osvaja ovo al eto

Komentiraj...
Vidi sve komentare