To je to što me zanima!

Leo uljepšao dan klincu nakon što su ga odvukli zaštitari...

Ponajbolji nogometaš svijeta poručio je zaštitarima da dopuste uplakanom dječaku susret s njim. Maleni je obožavatelj dobio potpis i zajedničku fotografiju sa svojim idolom...
Vidi originalni članak

Leo Messi i njegova Argentina stigli su u Montevideo na utakmicu protiv Urugvaja u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Iako je Argentina u teškoj poziciji na tablici i vrlo lako bi je Urugvaj mogao gurnuti u još veće probleme, Leo Messi našao je vremena i živaca da uljepša dan jednom malenom obožavatelju.

Odmah po dolasku u hotel u kojem su 'gauči' smješteni dječak se pokušao probiti do argentinske zvijezde. No u njegovu naumu samo par koraka do ponajboljeg nogometaša svih vremena zaustavili su ga zaštitari i odvukli ga na stranu.

No tu na scenu stupa Messi. Čim je Argentinac vidio što se događa, poručio je ljudima oko njega da kažu zaštitarima da vrate uplakanog obožavatelja. Dječak je ubrzo dobio ono po što je došao, upoznao je svog idola, dobio potpis i zajedničku fotografiju koju će vjerojatno čuvati cijeli život.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • FASTT 31.08.2017.

    Covijek prije svega

  • BILI KMEČAVAC 31.08.2017.

    Svaka čast Messiju, nije kao onaj bosanac Imbrahimović...

  • Adminigovna 31.08.2017.

    Hahaha, marko i hvalospjevi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare