To je to što me zanima!

Leona Popović počinje trenirati na ljeto nakon operacije koljena

Hrvatske reprezentativke Leona Popović i Lana Zbašnik uspješno su završile s rehabilitacijom nakon što su obje u Pyeongchangu ozlijedile koljeno. Leona već tijekom ljetna počinje s pripremama za novu sezonu
Vidi originalni članak

Skijaška reprezentativka Leona Popović (20) uspješno je u Termama Selce završila rehabilitaciju nakon operacije lijevog koljena zbog ozljede zadobivene u veleslalomskom nastupu na Olimpijskim igrama u Pyeongchangu u veljači ove godine. 

Pod budnim okom prim. Vlaste Brozičević i njezinog tima stručnjaka, Leona je prošla sportski terapijski program s učinkovitom terapijom i individualno praćenim rehabilitacijskim planom za uspješan povratak na stazu, javlja Hrvatski skijaški savez. Kvalitetna i pravovremena rehabilitacija nakon operacije izuzetno je važna, jer upravo ona određuje brzinu i kvalitetu potpunog oporavka.

Leonin povratak na snijeg očekuje se tijekom ljetnih mjeseci kako bi spremna mogla dočekati početak sezone. 

Sličan rehabilitacijski program u Termama Selce završila je i Riječanka Lana Zbašnik (18), koja se također ozlijedila na Olimpijskim igrama u Pyeongchangu, već tijekom prvog treninga. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 1955 23.04.2018.

    Uzalud će trošiti državne novce !

  • specialone 1 23.04.2018.

    Treirati jeli to na slovenski?

  • alen1970 23.04.2018.

    napravi te onda nešta

Komentiraj...
Vidi sve komentare