To je to što me zanima!

Leonardo: Ništa od Zlatanova dolaska u PSG u ponedjeljak

I dalje razgovaramo sa Zlatanom, pregovori napreduju, ali mogu vam reći da u ponedjeljak nismo dogovorili sastanak, rekao je sportski direktor kluba Leonardo
Vidi originalni članak

Zlatan Ibrahimović ne dolazi u PSG! Barem ne u ponedjeljak, kako je najavljeno. Naime, pregovori između nogometaša i vodstva pariškog kluba malo su zapeli pa su strane uzele slobodno u ponedjeljak, vjerojatno kako bi "pregrupirale redove".

– I dalje razgovaramo sa Zlatanom, pregovori napreduju, ali mogu vam reći da u ponedjeljak nismo dogovorili sastanak – rekao je sportski direktor kluba Leonardo.

Milan je, podsjetimo, već prihvatio PSG-ovu ponudu za Ibrahimovića i Thiaga Silvu te je Brazilac već potpisao ugovor s francuskom momčadi, a Ibrahimović se ne može dogovoriti o plaći. PSG mu je ponudio četverogodišnji ugovor i 9,5 milijuna eura godišnje plaće, koliko ima i u Milanu, a Ibrahimović traži trogodišnji ugovor i 15 milijuna eura po sezoni...

Idi na 24sata

Komentari 15

  • bambinjo 16.07.2012.

    Nemoj otići Zlatane , sjeti se svojih riječi "Volim Milan i želim da mi ovo bude posljednji klub u karijeri." , čak je Galliani dao intervju gdje kao je Ibra nazvao i pitao "Zašto me prodajete" , na to Galliani odgovori "Nema se novaca Zlatane" , na to će ovaj "Da vam napišem ček?" heh.

  • grbinho. 16.07.2012.

    Ibrahimović zove telefonom Adriana Gallianija i kaže: Zašto me prodajete? "Nemamo novca Zlatane", kaže Galliani "OK, da vam onda napišem ček? hahahahha kakav kralj! a ona dva celava glupana ga prodaju!

  • YNWA1892 16.07.2012.

    zašto ne iskoristit kad su puni para

Komentiraj...
Vidi sve komentare