To je to što me zanima!

L'Equipe: Nantes raskida s Klasnićem, Bolton na redu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Francuski mediji pišu da će Ivan Klasnić uskoro postati slobodan igrač. Hrvatskog napadača želi Bolton, ali i brojni klubovi iz njemačke Bundeslige
Vidi originalni članak

Novi će klub hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić (30) moći birati kao slobodan igrač, objavio je u izdanju od utorka pariški sportski dnevnik L'Equipe. Ljevonogi centarfor koji je prošlu sezonu odradio na posudbi u engleskom Boltonu ugovor s francuskim drugoligašem Nantesom, u koji je pak iz Werdera došao u ljeto 2008. godine, ima do srpnja 2012. godine.
L'Equipe piše da je vodstvo kluba sa zapadne obale Francuske odlučilo osloboditi Hrvata ugovorne obveze kako bi smanjilo budžet za njegovu dobru godišnju plaću, koja, pisalo se ranije, iznosi oko dva milijuna eura. Klasnić, koji se trenutačno nalazi na odmoru u Njemačkoj, najvjerojatnije će prihvatiti sporazumni raskid ugovora jer ionako nije želio nastaviti karijeru u Nantesu. Također moći će započeti pregovore o novom klubu. Poznato je da ga Bolton i dalje želi u svojim redovima, ali njegova slobodna pozicija na tržištu učinit će ga također vrlo privlačnim njemačkim klubovima.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_44083 22.06.2010.

    Ovo je igrač koji ima najbolji prosjek golova po utakmici za repku-na stranici HNS-a,a u njoj igra Mandzukić,Eduardo...-koji nije dvije godine odigrao dobru utakmicu.Žao mi je ali je tako...I zato nevolim Bilića i njihov \"stručni stožer\" jer igraju igrači od raznih menadžera a ne oni najbolji!!

  • spyzvabob 22.06.2010.

    Ivane uz tebe sam,samo naprjrd jer si odlican igrac

  • Zagrebacki_golub 22.06.2010.

    Ma stvarno neznam zasto

Komentiraj...
Vidi sve komentare