To je to što me zanima!

Lešković potpisao, otpočela je prodaja ulaznica za Gruzijce...

Ponosan sam i sretan što sam novi igrač Dinama i jedva se čekam priključiti novim suigračima, rekao je Marko Lešković nakon potpisa ugovora s Dinamom
Vidi originalni članak

Donedavni stoper Rijeke Marko Lešković (25) u subotu ujutro odradio je i posljednje formalnosti u Maksimiru prije potpisa ugovora s Dinamom. Nakon obavljenog liječničkog pregleda, hrvatski reprezentativac obvezao se sljedećih pet godina nositi dres "modrih".

- Mogu samo još jednom reći da sam ponosan i sretan što sam novi igrač Dinama i jedva se čekam priključiti novim suigračima - rekao je rođeni Našičanin koji će službeno predstavljanje imati u ponedjeljak u 13 sati na konferenciji za novinare.

Cijene ulaznica ostale su nepromijenjene u odnosu na utakmicu protiv Vardara koja je na tribine privukla više od 10.000 ljudi. Tako će ulazak na sjevernu tribinu stajati 10, na istočnu 20, a na zapadnu tribinu 30 kuna. Ulaznice se mogu kupiti na Ticket pointu pokraj stadiona svaki dan od 10 do 19 sati (na dan utakmice do 21:30) ili putem interneta.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • hyndai 24.07.2016.

    Pun pogodak!Ajmo svi u Maksimir!

  • 23.07.2016.

    Novinarčiću,bilo je više od 15000 gledatelja protiv Vardara.Zašto uvijek umanjuješ kod Dinama a uvečavaš kod Hajduka.Sram te bilo ali to će ti se vratiti u životu,tako da znaš

  • hercules18 23.07.2016.

    Leskovic si osigurao ulazak u reprezentaciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare