To je to što me zanima!

Letjele boce: Boysi napali i vrijeđali Zdravka Mamića

Dotad mirni Boysi su ugledavši Zdravka Mamića na glavnom trgu u Temišvaru 'podivljali'. Krenule su uvrede, ubrzo i boce, a Zdravko je pobjegao...
Vidi originalni članak

Nakon mirnog jutra i prijepodneva ipak su uslijedili prvi neredi na glavnom trgu u Temišvaru. Bad Blue Boysi, koji su dotad mirno ispijali svoja pića, podivljali su nakon što su ugledali izvršnog dopredsjednika Dinama. Odmah su krenula neugodna skandiranja i uvrede na račun Zdravka Mamića. No, nažalost nije stalo samo na tome. Poletjele su i pivske boce!
- Brzo, brzo! U hotel - vikao je uplašeni Mamić, a muškarca u njegovoj pratnji jedan je 'projektil' i pogodio u rame. Brzo su  Zdravko i njegovo društvo uletjeli u obližnji hotel na trgu i sklonili se od napadača. Boysima nisu trebale 'horde' domaćih ratobornih navijača da bi izazvali nerede. Dovoljan je jedan čovjek. Zdravko Mamić... Navijači su nakon kratkotrajne 'paljbe' nastavili u miru ispijati pića, a brojna policija na ovaj ispad nije reagirala.
Prvi autobusi s Dinamovim navijačima počeli su stizati u Rumunjsku već oko 11 sati. No u početku, iako su najavljeni nemiri, nije bilo nikakvih problema. Dinamov direktor Damir Vrbanović je bio na sastanku s rumunjskom policijom, koja će zagrebačke navijače pratiti tijekom cijelog boravka u Temišvaru. Rumunjska policija posebno je oprezna i zbog najava navijača Temišvara da će se ujediniti sa srpskim navijačima i prirediti vatreni doček Boysima te će gosti i na stadionu biti strogo čuvani. Neki od njih već su i krenuli prema stadionu, no policija ih je uputila natrag prema gradu. Glavni gradski trg zasad su okupirali Dinamovi navijači. No do Zdravkova posjeta centru grada niti traga divljanju, kao što se ovih dana najavljivalo. Boysi su mirno sjedili u nekoliko kafića, pili pivo, a policija se rasporedila po ključnim 'punktovima' oko glavnog trga. Domaćih navijača i njihovih srpskih pomagača zasad nema na ulicama Temišvara. No zato je tu Zdravko Mamić...

Idi na 24sata

Komentari 42

  • krešimiržaja 07.10.2009.

    hajduk zivi vjecno Th1950

  • Nizozemac 06.10.2009.

    Ljep pozdrav svim DINAMOVCIMA gospodo i ja volim vise od 40 god.Dinamo nekad se nije ovako navijalo kao od Domovinskog Rata sto se navija ljudi dobit cemo kaznu kao Englezi to neide na dobro.Nego sto me brine za koji dan dolazi Dinamo u Amsterdam idemo nas 20-tak na tekmu mi zivimo ovdje u Nizozemskoj i molio bi sve BBB da ostave ljep i ugodan utisak jel Policija ovdje za huliganstvo bas i nema puno milosti.A za Gospodina Mamica koji 48 sati zivi za nas Dinamo mislim da nije ljepo sto su ga vrijedjali i bocama gadjali on je dosta dao za Dinamo i molio bih da se od SRCA NAVIJA I BEZ HULIGANSTVA to nevodi nicemu.

  • labelwriter 05.10.2009.

    pa taj lik je teska budala e moj mamicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare