To je to što me zanima!

Braća Mamić u Njemačku su otišla prodati Šimu Vrsaljka

Prije dvije godine Mamić je za Vrsaljko tražio 15 milijuna eura, a sad traži šest. Zdravko je s bratom Zoranom otišao u Njemačku prodati ga Bayer Leverkusenu
Vidi originalni članak

Prvotnu Leverkusenovu ponudu za Šimu Vrsaljka od pet milijuna eura, Mamić je odbio. No, dan poslije s bratom Zoranom otišao je u Njemačku.

- Teško je pregovarati sa Zdravkom Mamićem, ni sa kim u životu nisam teže pregovarao - kaže sportski direktor Bayera Michael Reschke.

Brat Zoran tvrdi da Bayer nema novca za Vrsaljka, no upravo ta izjava može sugerirati da je Vrsaljko jednom nogom u Bayeru. Slično je govorio i za Juniora Fernandesa, dok je ovaj bio na treningu Dinama, imao zakazan liječnički pregled i gledao maksimirski stadion i svlačionice.

- Iskreno, ne razmišljam o transferu niti se ne opterećujem - kaže Šime Vrsaljko.

Do utakmice s Malmöm bio je jedan od najboljih Dinamovih igrača, no nakon crvenog kartona u Švedskoj, kao da je stao, zaboravio igrati.

- Mislim da opet igram odličan nogomet, da sam u dobroj formi - rekao je Vrsaljko.

S 21 godinom Šime je igrao dvije Lige prvaka, za reprezentaciju je skupio četiri nastupa i Nijemci ga vide kao idealnu zamjenu za španjolskog beka Daniela Carvajala, koji će se vratiti u Real Madrid.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • drogba9 03.06.2013.

    inače baš su Rumunji pisali kad su Mamići gledali napadača Bokilu iz Petrolula da im je za oko zapeo njihov desni branič Jean Sony Alcenat

  • BayArena 03.06.2013.

    To dolazi Vrsaljko i još da dođe Gaitan iz Benfice to su prava pojačanja za sljedecu sezonu.

  • 03.06.2013.

    u manageru 2012 bude jedan od, ako ne i najbolji zadnji vezni...a i desni bek je među boljima...vrijedi preko 30 miljuna eura...oni rijetko kad promaše jer igram od 97,ako se ne varam...ako je postojalo i prije igrao sam...ko če se sjetit...ali tih talenata šta su oni našli ja im kapu skidam...90 posto su pogodili...možda vrsaljko bude u ovih deset posto ali nadam se da neće...sretno mu bilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare