To je to što me zanima!

Meksiko i Poljska odigrali bez golova: Lewa promašio penal

Lewandowski je imao veliku priliku dovesti Poljsku u vodstvo u 58. minuti nakon dosuđenog penala, ali Ochoa je spasio Meksiko majstorskom obranom.
Vidi originalni članak

Nogometaši Meksika i Poljske otvorili su nastup na svjetskom prvenstvu remijem u skupini C, te su dvije reprezentacije odigrale utakmicu bez pogodaka.

Premda je dvoboj završio bez golova bilo je dosta prilika na utakmici, posebno od strane Meksika koji je bio bitno bolji tijekom 90 minuta. No, najbolju šansu propustila je Poljska u uvodnom dijelu drugog dijela. Tada je udarac s bijele točke Robertu Lewandowskom obranio meksički golman Guillermo Ochoa.

Drugo kolo ove skupine igra se 26. studenoga, a sastaju se Poljska i Saudijska Arabija od 14 sati, odnosno, Argentina i Meksiko od 20 sati.

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • zvolen 22.11.2022.

    ha ha ha

  • Gunersss_ 22.11.2022.

    Obostrano guranje,NIJE penal.Iako zao mi Poljske,radije bi da su oni pobijedili.Do kraja ce bit ITEKAKO zanimljivo u skupini jer gaucosi realno nisu bas favoriti protiv poljske i meksika.Posebno ne sa igrom kojom imaju.Nadam se prolazu poljske i arabije

  • Sports <3 22.11.2022.

    Dobra ekipa Meksika,interesanta,Lozano je fantastican...Pohvalio bi Jimeneza,decko igra inteligentno,iako nije ni 50% od svoje forme

Komentiraj...
Vidi sve komentare