To je to što me zanima!

Lewis Hamilton slavio u Rusiji, a Ferrari je doživio pravi potop

Leclerc je u Ferrariju startao s pole positiona, a na kraju je utrku završio na trećem mjestu. Još je gore prošao njegov momčadski kolega Vettel koji je vodio na početku, a onda zbog kvara na motoru odustao
Vidi originalni članak

Britanac Lewis Hamilton pobjednik je VN Rusije koja je vožena u nedjelju u Sočiju, dok je njegov momčadski kolega Finac Valtteri Bottas, a treći je bio Monežanin Charles Leclerc u Ferrariju koji je startao s pole positiona.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovo je 82. pobjeda Hamiltona u karijeri i deveta ove sezone kojom je okončan niz od tri uzastopne pobjede Ferrarija (VN Belgije, VN Italije i VN Singapura). Nijemac Sebastian Vettel u Ferrariju koji je vodio na početku utrke odustao je zbog kvara na motoru, objavila je njegova momčad. 

U ukupnom poretku vodi Hamilton sa 322 bodova, drugi je Bottas sa 249 bodova, a treći Leclerc sa 215 bodova. U poretku konstruktora prvi je Mercedes (527), drugi je Ferrari (349),a treći Red Bull (289). (jć)

Idi na 24sata

Komentari 50

  • DonQuixote 29.09.2019.

    Binotto potopio Ferrari; taj lik nema pojma; sje**o Leclerca u Monacu pa u Montrealu i Singapuru, htio vratit pa sje**o sefa i stanicu; Leclerc je trabao imati 40ak bodova vise...

  • 29.09.2019.

    treba zabraniti momčadske naredbe vettel nije trebao propustiti leclerca, i još se motor pokvario loš vikend u rusiji,

  • crni2012 29.09.2019.

    Mislim da se leclerc nazivcirao na pocetku. Ali kao da su djeca ej pustit ce te ovaj krug , a ovaj necu ga pustit brzi sam sta je bilo ok i onda raspad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare