To je to što me zanima!

Leže im: Jelavićev Everton ima formulu za Manchester City...

U zadnje četiri godine Manchester City i Everton u Premiershipu su odigrali deset utakmica. Moyesova momčad dobila je čak osam utakmica, znaju kako sa Cityjem
Vidi originalni članak

Roberto Mancini mobilizirao je svoju momčad. U goste im danas stiže opasni Everton. U zadnje četiri godine City i Everton u prvenstvu su odigrali deset utakmica. Moyesova momčad dobila je čak osam utakmica, od čega čak četiri na Etihadu.

Manchester City kod kuće u Premiershipu nije izgubio gotovo dvije godine. Posljednji je na Etihadu slavio Everton u prosincu 2010. Bilo je 1-2.

- Želimo da nastave s mizernim rezultatima protiv nas. Idemo prekinuti njihovu seriju - uvjerava David Moyes, trener Evertona, čiji će napad predvoditi Nikica Jelavić. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • akcijski akademik 01.12.2012.

    ajmoooo jela!! uvaljaj im koji :)

  • BrunoK1993 01.12.2012.

    Ajmo i danas neke zicere za kladu, da se možemo o ćemu raspravljat. :) Moj je: Santos Palermias 1, WBA Stoke 1, Lyon Montpellier 1 i Ajax PSV 1. Tečaj 14,85, ulog 50 a dobitak 707. Prolazi?

  • ronaldo-united 01.12.2012.

    On po meni nezna trcat,a kamol gol da zabije.Jos uvijek mi nije jasno kako je on prosle godine zabio 11 golova za Everton.

Komentiraj...
Vidi sve komentare