To je to što me zanima!

Liga 16: Dinamo raspucan, Hajduk i Osijek neriješeno

Subortnjim utakmicama nastavila se famozna Liga 16. Branitelj naslova Dinamo je ponizio Istru sa 7-1, a Hajduk je kiksao već u prvom kolu HNL-a
Vidi originalni članak

Najzanimljivija utakmica prvog kola HNL-a igra se u Osijeku gdje gostuje prošlogodišnji doprvak Hajduk. Dinamo je u Maksimiru ugostio novog prvoligaša Istru, Međimurje je dočekalo drugog novaka Karlovac, Croatia je domaćin Šibeniku, a Zadar Cibalioji.
GOOOL!!! Gledatelji u Maksimiru prvi su vidjeli gol. Za 1-0 domaćina zabio je Miroslav Slepička već u 9. minuti. Mandžukić je prošao po desnoj strani, dao povratnu loptu Vrdoljaku, čiji udarac u gol skreće Slepička.
GOOOL!!! Novi gol  za Dinamo. Ovaj put Morales u 16. minuti. Badelj je dodao loptu Slepički koji je petom ostavio rolicu Moralesu, a Čileanac iz prve prekrasnim udarcem tzabija za 2-0.
GOOOL!!! I još jednom Dinamo. Ovaj put zabija najbolji strijelac iz prošle sezone Mario Mandžukić, koji skida paučinu udarcem lijevom nogom.
GOOOL!!! Treba li uopće pisati na kojem su stadionu gledatelji vidjeli gol. Ovaj put zabio je Ilija Sivonjić, a asistirao je Slepička. Tek je 35. minuta, a prvaci vode 4-0.
GOOOL!!! Opet Maksimir. Ovaj put zabija Istra, točnije Dragan Župan.
GOOOL!!! Dinamo i u drugom poluvremenu nastavlja po svom. Milan Badelj je u 49. minuti zabio je za 5-1.
GOOOL!!!  Napokon gol i van Maksimira. Šibenik vodi 1-0 protiv Croatije autogolom Puškarića.
GOOOL!!!  I novi prvoligaš zabija svoj prvi gol. Karlovac vodi protvi Međimurja golom Ivana Lajtmana.
GOOOL!!! Točnije dva gola za Cibaliju u 5 minuta. Zabili su Kresinger i Baraban.
GOOOL!!! Međimurje je izjednačilo protiv Karlovca. Zabio ke Lima.
GOOOL!!! Hajduk gubi u Osijeku. Za domaće je zabio Jugović.
GOOOL!!!  Dugo nije bilo gola u Maksimiru. Za 6-1 zabio je Pedro Morales svoj drugi gol na utakmici.
GOOOL!!!  Za 7-1 zabio je Mario Mandžukić.
GOOOL!!! Šibenik vodi 2-0. Zabio je Arijan Ademi.
GOOOL!!! Raspucali su strijelci u Ligi 16. Drugo poluvrijeme doista je plodno. Cibalia vodi 3-0 u gostima kod Zadra. Gol je zabio Mazalović.
Kraj utakmica u Zagrebu i Zadru. Dinamo je do vrha napunio mrežu novog/starog prvoligaša Istre i s puno samopouzdanja putuje u Salzburg. Na Stanovima, pak, domaćini su izgubili od raspoložene Cibalije 0-3. Kraj je i u Čakovcu i na Kranjčevićevoj gdje su Sesvete izgubile od Šibenika 0-2. Međimurje i Karlovac su odigrali 1-1.
GOOOL!!! Hajduk je uspio izjednačiti u 88. minuti. Autogol Osijek zabio je Pranjić. S lijeve strane ubacio je Šerić, a Jurica Pranjić je glavom prevario svog golmana.
Kraj i u Osijeku. Hajduk je krenuo u ovu sezonu remijem.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Horned Reaper 26.07.2009.

    kvaliteta lige je da nema kvalitete uopće...naš klub u ligi prvaka necemo vidjeti ni za 200 godina ako se ovako nastavi...jer su svi daleko daleko iznad nas...al što je je za nasmijati se dobra je liga malo komedije na terenu to je super :)

  • županjci 25.07.2009.

    istro dobro dosla u HNL

  • forza barca 25.07.2009.

    ma nami triba liga 2(hajduk i dinamo)..............iako ni oni nemaju uefinu licencu

Komentiraj...
Vidi sve komentare